ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

EKDROMES

 ENOTHTA No 139 1

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Νο 139

palaiotera fylla

  VIDEO

  eopyy perifereies

2018 10 15 aitiseis

ΑΙΤΗΣΗ ΕΤΕΑΕΠ
WORD PDF

ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΚΑ
WORD PD
F

Προσκλητήριο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» για μαζικής συμμετοχή στην Παναττική συγκέντρωση των συνταξιούχων

Προσκλητήριο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» για μαζική συμμετοχή στην Παναττική συγκέντρωση των συνταξιούχων

ΠAΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ « Η ΕΝΟΤΗΤΑ»
2018 06 19 pano1ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΤΡΩΣΗ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018, ΩΡΑ 10.00΄π.μ.
στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά)

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» καλεί όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες Συνταξιούχους Σιδηροδρομικούς να συμμετέχουν μαζικά στην Παναττική συγκέντρωση των Συνταξιούχων την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018 και ώρα 10.00΄π.μ. στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά).

Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήσαμε την προηγούμενη περίοδο σε όλη τη χώρα σε ένα ασίγαστο μαραθώνιο αγώνα, είναι παρακαταθήκη για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα το δίκαιο αγώνα μας και να βάλουμε φραγμό στη νέα λαίλαπα που έρχεται.
Δεν δεχόμαστε να μας κοροϊδεύουν, να μας κόβουν τις συντάξεις μας που τις πληρώσαμε σε όλη μας τη ζωή με τη δουλειά μας και να τις κάνουν προνοιακά βοηθήματα, για να μας πετούν στο τέλος κάποια επιδόματα επαιτείας.
Δεν πληρώσαμε για να παίρνουμε επιδόματα, αλλά συντάξεις για να ζούμε με αξιοπρέπεια.
Ν’ απορρίψουμε την ψεύτικη προπαγάνδα της Κυβέρνησης, τα ψέματα και τις μισές αλήθειες που καλλιεργεί τον εφησυχασμό έχοντας κατά νου τις εκλογές. Την κάλπικη, ψεύτικη αντιπαράθεση με την ΝΔ και τα κόμματα που προηγούμενα κυβέρνησαν και όλοι μαζί μας έχουν τσακίσει. Την αλήθεια, όσα παραμύθια και να λένε, δεν μπορούν να την κρύψουν. Μαζί ψήφισαν το 3ο μνημόνιο και τα μέτρα για τις νέες περικοπές.
Να νικήσουμε το φόβο, την αδιαφορία, την καταστρεπτική λογική του «δεν γίνεται τίποτα», πολλαπλασιάζοντας τη συμμετοχή μας στις δράσεις, τις συγκεντρώσεις, τον αγώνα.
Μέχρι τέλος του χρόνου θα κριθούν πολλά τόσο για τις δικές μας συντάξεις αλλά και των παιδιών μας. Όλοι στο δρόμο του αγώνα.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ – ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Η Ανακοίνωση σε PDF