36ο Πανσιδηροδρομικό Συνέδριο ΠΟΣ (αποτελέσματα)

Date:

36ο Πανσιδηροδρομικό Συνέδριο ΠΟΣ (αποτελέσματα)
Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 13/10/2019, οι εργασίες του 36ου Πανσιδηροδρομικού Συνεδρίου της ΠΟΣ, με την εκλογή των νέων οργάνων.
Τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:
Για τη Διοίκηση:
ΠΑΣΚ: 21ψ. – 8 έδρες
ΔΑΚΕ: 20ψ. – 8 έδρες
ΔΙΚΤΥΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ: 17ψ. – 7 έδρες
ΔΕΣΚ: 7ψ. – 3 έδρες
ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 3ψ. – 1 έδρα
Εκλέχθηκαν:
Από την ΠΑΣΚ: Παρασκευόπουλος Π., Αχιλλεόπουλος Ν., Ζαφειρόπουλος Γ., Νικολάου Δ., Χαρατσής Δ., Κόνδυλας Ν., Τσέκενης Α., Μπογέας Κ.
Από την ΔΑΚΕ:  Κιουτσούκης Ν., Βελαώρας Β., Λάζου Ν., Ντίτσας Γ., Πουρλιάκας Π., Αρχοντής Α., Μανιατάκης Η., Χρυσικός Σ.
Από το ΔΙΚΤΥΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ: Τσαμπασλής Α., Ζαβογιάννης Β., Καραδήμας Χ., Χατζηκίδης Π., Αμπελουργός Γ., Προβοπούλου Δ., Μπαριανός Π.
Από τη ΔΕΣΚ: Παναγούλιας Π., Τρεβλός Η., Παπακωστόπουλος Σ.
Από τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ: Τουρλής Β.
Για τη ΓΣΕΕ:
ΠΑΣΚ: 21ψ. – 1 έδρα
ΔΑΚΕ: 21ψ. – 1 έδρα
ΔΙΚΤΥΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ: 19ψ. – 0 έδρες
ΔΕΣΚ: 7ψ. – 0 έδρες
Εκλέχθηκαν:
Από την ΠΑΣΚ, ο Θανάσης Λεβέντης.
Από τη ΔΑΚΕ, ο Νίκος Κιουτσούκης.
Ο Σύνδεσμος μας, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση που του έγινε, παρευρέθηκε στην έναρξη του Συνεδρίου, με τον Πρόεδρο του, συνάδελφο Σωτήρη Ραυτόπουλο και απηύθυνε χαιρετισμό.

Στο μικρό χαιρετισμό του ο συνάδελφος Ραυτόπουλος, αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα τόσο ο σιδηρόδρομος, όσο και οι σιδηροδρομικοί, συνταξιούχοι και εν ενεργεία. Αναφέρθηκε επίσης στις κοινές προσπάθειες της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και της ΠΟΣ για επίλυση των προβλημάτων που εκκρεμούν, δηλώνοντας ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και με τη νέα Διοίκηση.
Το Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» και τα μέλη του, εύχονται καλή δύναμη και καλούς αγώνες, στους συναδέλφους που εκλέχθηκαν από το 36ο Πανσιδηροδρομικό Συνέδριο.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Ανακοίνωση του πλειοψηφούντα Συμβούλου Σωτήρη Ραυτόπουλου για τα αποτελέσματα των εκλογών (Απρίλη 2026) στην «ΕΝΟΤΗΤΑ»

Ανακοίνωση του πλειοψηφούντα Συμβούλου Σωτήρη Ραυτόπουλου για τα αποτελέσματα...

Δίκη για έγκλημα Τεμπών: Μήνυση κατά Καραμανλή από τον κατηγορούμενο επιθεωρητή του ΟΣΕ

Μήνυση κατά του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, για...

Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: Ενορχηστρωμένη καθυστέρηση και επιστροφή στο «ανθρώπινο λάθος»!

«Ο εμπαιγμός των συγγενών συνεχίζεται», τονίζει ο Σύλλογος Γυναικών Θυμάτων Τεμπών,...

Σύγκρουση τρένων στην Ινδονησία: 14 νεκροί και δεκάδες τραυματίες – Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται κοντά στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας, μετά τη σύγκρουση...