Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του Μετρό στο Σύνταγμα

Date:

Νεκρός ανασύρθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Πέμπτης άνδρας που είχε πέσει στις γραμμές στον Σταθμό Μετρό στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η σορός εντοπίστηκε πλησίον του σταθμού του Μετρό και παρελήφθη από ασθενοφόρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ). Για τον απεγκλωβισμό επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 7:30 το πρωί, προκαλώντας πολύωρη διακοπή στη λειτουργία της Γραμμής 2.

Σε ανακοίνωση της, η ΣΤΑΣΥ έκανε λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας.

Συγκεκριμένα, στην ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ αναφέρεται: «Σας ενημερώνουμε, πως στη Γραμμή 2 του Μετρό η κυκλοφορία προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Ανθούπολη-Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη-Ελληνικό, λόγω απόπειρας αυτοκτονίας στον σταθμό Σύνταγμα. Ο σταθμός Σύνταγμα για τη Γραμμή 2 είναι εκτός λειτουργίας και δεν υπάρχει ανταπόκριση με τη Γραμμή 3. Ο σταθμός Σύνταγμα για τη Γραμμή 3 είναι ανοιχτός».

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

«Στραγγαλίζουν» τα νοικοκυριά – Θηριώδεις αυξήσεις στο ρεύμα μέχρι 76% για το Νοέμβριο

Ολο και πιο βαθιά στην απόγνωση βυθίζονται μήνα με...

Συναυλία της Χορωδίας του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών στην Ίμβρο

Συναυλία της Χορωδίας του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών στην Ίμβρο ΔΕΛΤΙΟ...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών & Μέσων Σταθερής Τροχιάς: «Μια οφειλόμενη απάντηση στην Hellenic Train»

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών & Μέσων Σταθερής Τροχιάς: «Μια οφειλόμενη...

Ισπανία -Σιδηροδρομικό δυστύχημα: Αποκάλυψη για λάθος εντολή πριν από τη σύγκρουση των τρένων

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό...