Τρία χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη: Κάλεσμα της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» για συμμετοχή στη συγκέντρωση του Σάββατου 28/2/26
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ
28 ΦΛΕΒΑΡΗ – ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ
Σύγκρουση με την εγκληματική πολιτική του κέρδους και όσους την υπηρετούν!
Συγκέντρωση στις 12 μ.μ. στο Σύνταγμα στην Αθήνα.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Το ΔΣ της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» σας καλεί να πάρετε μέρος στη συγκέντρωση που διοργανώνουν ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, Εργατικά Σωματεία, Φοιτητικοί Σύλλογοι, Μαζικοί Φορείς.
Σε ρυθμούς ξεσηκωμού κινούνται εκατοντάδες εργατικά σωματεία και φορείς σε όλη τη χώρα για το Σάββατο 28 Φλεβάρη 2026, μέρα που συμπληρώνονται τρία χρόνια από το έγκλημα των Τεμπών, βάζοντας στο στόχαστρο την εγκληματική πολιτική του κέρδους, που γεννά τέτοιες αμέτρητες κοιλάδες θανάτου σε χώρους δουλειάς.
Για εμάς, τους συνταξιούχους σιδηροδρομικούς η ημέρα που συμπληρώνονται τρία χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη, τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του σιδηρόδρομου, μας γεμίζει οργή και αγανάκτηση για την απαξίωση και τη διάλυση του σιδηρόδρομου από όλες τις κυβερνήσεις. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμμετέχουμε στη συγκέντρωση το Σάββατο 28 Φλεβάρη στο Σύνταγμα και να βροντοφωνάξουμε δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε.
Ο Πρόεδρος ΣΩΤΗΡΗΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Γενικός Γραμματέας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ


