Υπόμνημα της ΣΕΑ προς τον Πρωθυπουργό

Date:

Υπόμνημα της ΣΕΑ προς τον Πρωθυπουργό
Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
Από τις 26.11.18 απευθυνθήκαμε σε εσάς με Υπόμνημα των αιτημάτων μας, με την παράκληση να δεχθείτε την αντιπροσωπία μας, έπειτα από την προηγούμενη πριν από δύο χρόνια συνάντησή μας.
Στις 15.12.18 πραγματοποιήσαμε Πανελλαδική Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην Αθήνα μετά από 160 συγκεντρώσεις που πραγματοποιήσαμε οι συνταξιούχοι σε όλη την χώρα την χρονιά που πέρασε. Χιλιάδες συνταξιούχοι από όλα τα μέρη της χώρας έφθασαν στην Αθήνα και μαζί με τους συνταξιούχους της Αττικής, πορευτήκαμε στο Μέγαρο Μαξίμου και ζητήσαμε συνάντηση μαζί σας. Ωστόσο η αντιπροσωπία μας συναντήθηκε με το κ. Γεώργιο Τσίπρα, (λόγω δικών σας ανειλημμένων υποχρεώσεων), ο οποίος υποσχέθηκε να κλείσει μαζί σας εκ νέου συνάντηση σε εύλογο χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά από τότε μέχρι και σήμερα και παρά τις προσπάθειες μας να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας (μέσω τηλεφωνικών συνδιαλέξεων με το γραφείο σας), αυτό δεν έγινε εφικτό.
Τώρα θεωρώντας πως οι υποχρεώσεις σας είναι λιγότερες, στις 27 Μάρτη πραγματοποιούμε συγκέντρωση στην Αθήνα γύρω στις 12μ.μ. η πορεία μας θα είναι στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα θέλαμε να δεχθείτε την αντιπροσωπία μας που εκπροσωπεί το σύνολο των συνταξιούχων της χώρας, ώστε να συζητήσουμε τα προβλήματα που από καιρό σας έχουμε γνωστοποιήσει με υπόμνημά μας.
Μετά Τιμής
Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις
ΙΚΑ –OAEE –ΔΗΜΟΣΙΟΥ –ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ –ΕΛΤΑ –ΟΣΕ –ΝΑΤ–Π.Σ.Σ. ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ –ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ

Το υπόμνημα σε PDFΤο υπόμνημα σε PDF

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις συρρικνώνουν συστηματικά τους σιδηροδρόμους τους

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις συρρικνώνουν συστηματικά τους σιδηροδρόμους τους, ενώ...

Απολογίες 26 προσώπων για τη σύμβαση «717»

Οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς αναμένεται να λάβουν γραπτές καταθέσεις από...

Επανήλθαν τα δρομολόγια Αθήνα – Λειανοκλάδι – Λάρισα – Θεσσαλονίκη

Από την Παρασκευή 22/09/2023 επανήλθαν τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο...

Μεγάλο απεργιακό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Χιλιάδες εργαζόμενοι, απεργοί στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, διατράνωσαν...