ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» 2019

Date:

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» 2019
Κάλεσμα για μαζική και αγωνιστική δράση των συνταξιούχων σιδηροδρομικών απηύθυνε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απρίλη 2019 και ώρα 10 π.μ., στα γραφεία του ΟΣΕ στην Καρόλου.
Οι εργασίες της Συνέλευσης ξεκίνησαν με την εκλογή προεδρείου όπου το σώμα εξέλεξε τους συναδέλφους: Νίκο Αναγνωστόπουλο (πρόεδρο), Επαμεινώνδα Λαδά (αντιπρόεδρο) και Μουγκολιά Ανδρέα (γραμματέα).
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος Σωτήρης Ραυτόπουλος παρουσίασε τον Απολογισμό Δράσης του σωματείου για το 2018. Επίσης ενημέρωσε τους συναδέλφους για τη συνάντηση που είχε η αντιπροσωπεία της συντονιστικής επιτροπής αγώνα των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων στην οποία συμμετείχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο 30/3/2019 στο μέγαρο Μαξίμου.

Το Πρόγραμμα Δράσης για το 2019, παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Ρούσσος.
Τον Οικονομικό Απολογισμό του 2018 και τον Οικονομικό Προϋπολογισμό 2019, παρουσίασε ο Ταμίας Θανάσης Μελούδης.
Την Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση 2018, παρουσίασε το μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Παναγιώτης Φωτεινάκης.
Στη συνέχεια ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των συναδέλφων: Τάσος Δολιανίτης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Φωτιάδης, Παναγιώτης Ιατρόπουλος, Σάββας Χατζηθεοδωρίδης, Νίκος Ιατρού, Θεόδωρος Βελέντζας, Παναγιώτης Τσάκωνας, Χρήστος Λάζαρης, Γιάννης Πάτρας, Αντρέας Μουγκολιάς, Γιώργος Πατσιώτης, Κων/νος Σουρμελής. Μετά το τέλος των τοποθετήσεων, ο πρόεδρος έκανε το κλείσιμο της συζήτησης και επεσήμανε τον εποικοδομητικό διάλογο που έγινε και τους στόχους του σωματείου για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Η Γενική Συνέλευση έκλεισε με τις ψηφοφορίες όπου ΟΜΟΦΩΝΑ εγκρίθηκαν ο Απολογισμός Δράσης της Διοίκησης για το 2018, ο Οικονιμικός Απολογισμός 2018, η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για το 2018, καθώς και ο Προϋπολογισμός και ο Προγραμματισμός Δράσης για το έτος 2019.

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ PDF

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΕ PDF

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων για τα Γλυπτά του...

Νέο τεράστιο σιδηροδρομικό τούνελ στην καρδιά της Ευρώπης

Μία θέση στη λίστα με τις μακρύτερες σήραγγες του...

Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από τον Προαστιακό

Νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας από τα νερά του Πείρου...

ΔΕΣΚ-Σ: Γενικές Συνελεύσεις τώρα για υπογραφή Σ.Σ.Ε. με πραγματικές και ουσιαστικές αυξήσεις

ΔΕΣΚ-Σ: Γενικές Συνελεύσεις τώρα για υπογραφή Σ.Σ.Ε. με...