ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» 2019

Date:

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» 2019
Κάλεσμα για μαζική και αγωνιστική δράση των συνταξιούχων σιδηροδρομικών απηύθυνε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απρίλη 2019 και ώρα 10 π.μ., στα γραφεία του ΟΣΕ στην Καρόλου.
Οι εργασίες της Συνέλευσης ξεκίνησαν με την εκλογή προεδρείου όπου το σώμα εξέλεξε τους συναδέλφους: Νίκο Αναγνωστόπουλο (πρόεδρο), Επαμεινώνδα Λαδά (αντιπρόεδρο) και Μουγκολιά Ανδρέα (γραμματέα).
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος Σωτήρης Ραυτόπουλος παρουσίασε τον Απολογισμό Δράσης του σωματείου για το 2018. Επίσης ενημέρωσε τους συναδέλφους για τη συνάντηση που είχε η αντιπροσωπεία της συντονιστικής επιτροπής αγώνα των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων στην οποία συμμετείχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο 30/3/2019 στο μέγαρο Μαξίμου.

Το Πρόγραμμα Δράσης για το 2019, παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Ρούσσος.
Τον Οικονομικό Απολογισμό του 2018 και τον Οικονομικό Προϋπολογισμό 2019, παρουσίασε ο Ταμίας Θανάσης Μελούδης.
Την Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση 2018, παρουσίασε το μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Παναγιώτης Φωτεινάκης.
Στη συνέχεια ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των συναδέλφων: Τάσος Δολιανίτης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Φωτιάδης, Παναγιώτης Ιατρόπουλος, Σάββας Χατζηθεοδωρίδης, Νίκος Ιατρού, Θεόδωρος Βελέντζας, Παναγιώτης Τσάκωνας, Χρήστος Λάζαρης, Γιάννης Πάτρας, Αντρέας Μουγκολιάς, Γιώργος Πατσιώτης, Κων/νος Σουρμελής. Μετά το τέλος των τοποθετήσεων, ο πρόεδρος έκανε το κλείσιμο της συζήτησης και επεσήμανε τον εποικοδομητικό διάλογο που έγινε και τους στόχους του σωματείου για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Η Γενική Συνέλευση έκλεισε με τις ψηφοφορίες όπου ΟΜΟΦΩΝΑ εγκρίθηκαν ο Απολογισμός Δράσης της Διοίκησης για το 2018, ο Οικονιμικός Απολογισμός 2018, η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για το 2018, καθώς και ο Προϋπολογισμός και ο Προγραμματισμός Δράσης για το έτος 2019.

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ PDF

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΕ PDF

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ: Κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα για πραγματικές αυξήσεις στις συντάξεις

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ: Κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα για πραγματικές...

Καταδικασμένη σε 15ετή σιδηροδρομική απομόνωση κινδυνεύει να μείνει η Θράκη

Στη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ Δημοσίου και Hellenic...

Η επαναλειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου στην Πελοπόννησο και πάλι στην επικαιρότητα

Θα αναβιώσει το ανενεργό, από το 2010, σιδηροδρομικό δίκτυο...

Πότε θα ξαναδούμε τρένα στη Θράκη; Το ερώτημα παραμένει αναπάντητο (Δημήτρης Μακροδημόπουλος*)

Πότε θα ξαναδούμε τρένα στη Θράκη; Το ερώτημα παραμένει...