Η «ΕΝΟΤΗΤΑ» τιμά το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Date:

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ» τιμά το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
Κατάθεση στεφάνου και προσλητήριο για συμμετοχή στις συγκεντρώσεις και στην πορεία στην Αμερικάνικη πρεσβεία
Συμπληρώνονται 46 χρόνια από την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου όπου ο λαός και η νεολαία ύψωσαν αγωνιστικό ανάστημα στη χούντα των συνταγματαρχών, στα ντόπια και τα ξένα στηρίγματά της, το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.
Το Δ.Σ. της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ», με τη συμμετοχή πολλών συναδέλφων μελών και τους συναδέλφους από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων ΕΛΤΑ, κατέθεσε στεφάνι τιμώντας τους ηρωικούς νεκρούς του Πολυτεχνείου και του αντιδικτατορικού αγώνα.
Η 17η Νοέμβρη είναι ημέρα μνήμης, διεκδίκησης, αγώνα και αναστοχασμού. Τα μηνύματα και οι διεκδικήσεις του Νοέμβρη είναι επίκαιρα. Εμπνεόμενοι από τα οράματα του Νοέμβρη σας καλούμε να δυναμώσουμε τον αγώνα, την οργάνωση, τη συλλογική διεκδίκηση, την αλληλεγγύη, για τα κοινά προβλήματα νεολαίας και λαού με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν το μαζικό αγωνιστικό τους παρόν στις συγκεντρώσεις και την πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Γενική Συνέλευση της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, 10:30 π.μ. γραφεία ΟΣΕ

Γενική Συνέλευση της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, 10:30...

Τέμπη: Με περιοριστικούς όρους ελεύθερος ο μόνιμος σταθμάρχης του ΟΣΕ στη Λάρισα

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης σε Αστυνομικό...

ΟΣΕ: Σε κακό χάλι τα τούνελ της Κακιάς Σκάλας

Τα τούνελ της «Κακιάς Σκάλας» εξακολουθούν να παραμένουν το...

Εκλογές στις 21 Μαΐου ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Εκλογές στις 21 Μαΐου ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην...