Πειραιάς: Συγκρούστηκε λεωφορείο με τραμ – Δεκάδες τραυματίες

Date:

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (10/9) στον Πειραιά, όπου αστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με συρμό του τραμ.

Το ατύχημα συνέβη επί της οδού Μικράς Ασίας, στο ύψος της Γρηγορίου Λαμπράκη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά πάνω 20 άτομα, στα οποία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο ενώ άλλοι αναμένεται -σύμφωνα με την ΕΡΤ- να μεταφερθούν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ ΑΕ:

«Η ΟΣΥ ΑΕ σχετικά με το συμβάν επί της οδού Μικράς Ασίας στον Πειραιά κατά το οποίο τραμ προσέκρουσε σε σταθμευμένο λεωφορείο την ώρα που αποβίβαζε επιβάτες σε στάση, ενημερώνει ότι παρακολουθεί το συμβάν και συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές. Στο σημείο έχει κληθεί η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση».

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Συναυλία της Χορωδίας του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών στην Ίμβρο

Συναυλία της Χορωδίας του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών στην Ίμβρο ΔΕΛΤΙΟ...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών & Μέσων Σταθερής Τροχιάς: «Μια οφειλόμενη απάντηση στην Hellenic Train»

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών & Μέσων Σταθερής Τροχιάς: «Μια οφειλόμενη...

Ισπανία -Σιδηροδρομικό δυστύχημα: Αποκάλυψη για λάθος εντολή πριν από τη σύγκρουση των τρένων

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό...