Χάλασε η μηχανή σε Intercity που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Date:

Πρόβλημα με τη μηχανή παρουσίασε η αμαξοστοιχία του Intercity Αθήνα – Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να γυρίσει πίσω. Αναστάτωση για τους επιβάτες.

Αντιμέτωποι με ένα τεχνικό πρόβλημα και αρκετή ταλαιπωρία είναι εκατοντάδες επιβάτες του τρένου Intercity των 17:58 μμ, το οποίο εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αμαξοστοιχία σταμάτησε το απόγευμα της Πέμπτης (04/12) στους Αγίους Αναργύρους γιατί χάλασε η μηχανή.

Το τρένο επέστρεψε στην Αθήνα για αλλαγή μηχανής και αναμένεται να ξεκινήσει πάλι για Θεσσαλονίκη, με συνολική καθυστέρηση άνω των 2 ωρών.

Επικρατεί ένταση και αναστάτωση μέσα στο τρένο, με τον κόσμο να διαμαρτύρεται, τόσο για το περιστατικό όσο για το γεγονός ότι δεν λειτουργούν τα POS, οπότε δεν μπορούν ούτε νερό να πάρουν απ’ το κυλικείο αν δεν έχουν μετρητά.

Σύμφωνα με πηγή, πολύς κόσμος είναι βρεγμένος, ενώ δεν υπάρχει σήμα για διαδίκτυο στο κινητό, με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα και στις τηλεπικοινωνίες.

Αυτή τη στιγμή, η αμαξοστοιχία παραμένει ακινητοποιημένη στον Σταθμό Λαρίσης, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία αλλαγής της μηχανής.

Από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε ότι όσοι επιβάτες το επιθυμούν μπορούν να αποβιβαστούν και να μεταβούν στα εκδοτήρια εισιτηρίων για να λάβουν αποζημίωση. Οι υπόλοιποι καλούνται να παραμείνουν στο τρένο, το οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναμονή -για άγνωστο χρονικό διάστημα-, ήδη μετά από καθυστέρηση που ξεπερνά τις δύο ώρες.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

ΕΙΝΑΠ: Σχέδια της κυβέρνησης για «άνοιγμα» του ΕΣΥ στην ιδιωτική ασφάλιση

Η ΕΙΝΑΠ «καταγγέλλει τα αναγγελθέντα σχέδια της κυβέρνησης της...

Και επισήμως κουρελόχαρτο η σύμβαση με τη Hellenic Train

Κατατέθηκε στη Βουλή προκειμένου να ψηφιστεί εντός τριημέρου από...