Η πορεία των συντάξεων ΤΑΠΟΤΕ & ΕΤΕΑΜ από το έτος 2010 και μετά

Date:

Η πορεία των συντάξεων ΤΑΠΟΤΕ & ΕΤΕΑΜ από το έτος 2010 και μετά
Ο συνάδελφος Γιώργος Κοσκολέτος συνταξιούχος, μέλος της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ», προϊστάμενος υπηρεσίας στον εργασιακό του βίο, κατά τη διάρκεια της καραντίνας για την πανδημία του ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, δούλεψε με βάση την εμπειρία και τις γνώσεις του για την κατάσταση και την πορεία των συντάξεων από το 2010 και μετά.
Επικοινώνησε με τον πρόεδρο του σωματείου της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» και τον ενημέρωσε για τη μελέτη που έχει κάνει και ότι είναι στη διάθεσή μας να την αξιοποιήσουμε όπως εμείς κρίνουμε. Το ΔΣ της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ευχαριστεί τον συνάδελφο Κοσκολέτο γι αυτή την αξιόλογη δουλειά που έκανε που με απόλυτη ακρίβεια καταγράφει την πορεία κατακρεούργησης που υπεστήκαμε στις συντάξεις μας κύριες και επικουρικές από όλες τις κυβερνήσεις.
Το σωματείο μας θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τη μελέτη του συναδέλφου για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συνταξιούχων και για να αποδείχνει στους εκάστοτε κυβερνόντες πως οι συνταξιούχοι ήταν τα μόνιμα υποζύγια των αντισυνταξιουχικών τους πολιτικών. Δίνουμε τη μελέτη στη δημοσιότητα μέσω του site του σωματείου μας, την οποία οι συνάδελφοι μπορούν να τη διαβάσουν αλλά και να την τυπώσουν.

Η μελέτη σε PDF

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Hellenic Train: Αξιώνει και αποζημιώσεις για …ζημιές μετά το έγκλημα στα Τέμπη

Κυνικά και αδίστακτα η Hellenic Train αξιώνει αποζημιώσεις, μετά...

Ινδία: Δύο νεκροί και 35 τραυματίες από εκτροχιασμό επιβατικής αμαξοστοιχίας

Δύο νεκροί και 35 τραυματίες είναι ο απολογισμός του...

Τέμπη: Δίωξη σε τέσσερα άτομα για παράβαση καθήκοντος

Δίωξη για παράβαση καθήκοντος ασκήθηκε από την Εισαγγελία πρωτοδικών...