Οι Ναζί εγκληματίες της Χ.Α. να βρεθούν στη φυλακή

Date:

Οι Ναζί εγκληματίες της Χ.Α. να βρεθούν στη φυλακή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»
Οι Ναζί εγκληματίες της Χ.Α. να βρεθούν στη φυλακή
Αντιφασιστική Συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών την Τετάρτη 7/10/2020, ώρα 10:00πμ.
Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020, μετά από 5,5 χρόνια, ολοκληρώνεται η δίκη της ΧΑ με την ανακοίνωση της απόφασης από το Εφετείο Αθηνών.
Είναι χρέος όλων μας να υπερασπιστούμε την ζωή και την δημοκρατία ενάντια στον φασισμό και τον σκοταδισμό και να απαιτήσουμε την παραδειγματική καταδίκη της φασιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
Το Δ.Σ. της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» δηλώνει απερίφραστα τη συμπαράστασή του σε όλα τα θύματα της εγκληματικής οργάνωσης, στις οικογένειες των δολοφονημένων Παύλου Φύσσα, Σαχζάτ Λουκμάν, σε όλους όσους τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης τραυμάτισαν, βασάνισαν, τρομοκράτησαν, επιτέθηκαν, στους Αιγύπτιους αλιεργάτες, στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, στους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σε απλούς πολίτες.

Το αντιφασιστικό κίνημα θα βρεθεί δυναμικά και στο Εφετείο, στέλνοντας ένα δυνατό και καθαρό μήνυμα: Οι Ναζί εγκληματίες της Χ.Α. να βρεθούν στη φυλακή.
Το γεγονός ότι το ναζιστικό αυτό μόρφωμα, κάτω και από τη δράση του εργατικού και λαϊκού κινήματος, βρίσκεται σήμερα εκτός Βουλής, είναι θετικό αλλά δεν πρέπει να μας εφησυχάζει.
Η ναζιστική Χρυσή Αυγή, όπως και τα νέα φασιστικά μορφώματα που δημιουργήθηκαν από αυτούς που την εγκατέλειψαν, μπορεί πρόσκαιρα να αναδιπλώθηκαν, αλλά δεν θα εγκαταλείψουν την εγκληματική τους δράση, κατά των εργαζομένων, των μεταναστών, των ανθρώπων του μόχθου, καθόσον η εκμετάλλευση, η επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων, η εργοδοτική τρομοκρατία είναι το σάπιο έδαφος που καλλιεργεί τον φασισμό, τον ρατσισμό, την ξενοφοβία.
Είναι χρέος μας να φωνάξουμε δυνατά, με μια φωνή που θα φτάσει έως την έδρα του δικαστηρίου: Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δολοφόνοι ναζιστές της εγκληματικής οργάνωσης ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για το ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ / ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Η ανακοίνωση σε PDF

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Εργατικά Σωματεία: Διεκδικούν μέτρα προστασίας από τον καύσωνα και όχι ευχολόγια και συστάσεις

Να παρθούν εδώ και τώρα μέτρα προστασίας των εργαζομένων...

ERA: Επείγουσα σύσταση για την ασφάλεια του σιδηροδρόμου στην Ελλάδα

Επείγουσα σύσταση για την ασφάλεια του σιδηροδρόμου στην Ελλάδα...

Συλλογή υπογραφών για τη δημιουργία μέσου σταθερής τροχιάς στην Κρήτη

Με στόχο τη δημιουργία μέσου σταθερής τροχιάς στην Κρήτη,...

Τέμπη: Nέα μήνυση διαβιβάστηκε στη Βουλή κατά Κώστα Καραμανλή και Μιχάλη Παπαδόπουλου

Μια νέα δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή για τη σιδηροδρομική...