Για συνάντηση των Συνταξιούχων με τον Πρωθυπουργό

Date:

Για συνάντηση των Συνταξιούχων με τον Πρωθυπουργό
Υπόμνημα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα προς τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη
Κύριε Υπουργέ
Η Συντονιστική μας επιτροπή έχει συναντηθεί μαζί σας δύο φορές, η μία στις 12.12.2019 παρουσία των Υπουργών κ.κ Βρούτση και Σκέρτσου και στις 8.10.2021 με την δική σας παρουσία.
Οι δύο συναντήσεις μας πραγματοποιήθηκαν μετά από πανελλαδικές συγκεντρώσεις των συνταξιούχων από όλη την χώρα. Και τις δύο φορές μας υποσχεθήκατε ότι θα μας κλείσετε συνάντηση με τον Κύριο Πρωθυπουργό προκειμένου να θέσουμε και να συζητήσουμε μαζί του τα προβλήματα των συνταξιούχων της χώρας μας που στο υπόμνημά μας αναφέρονται.

Κύριε Υπουργέ
Είναι πολύ μεγάλα τα διαστήματα για να δικαιολογήσουν την μη ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας, το επιφορτισμένο πρόγραμμα, του Κυρίου Πρωθυπουργού. Η θέση μας για άμεση συνάντηση μαζί του παραμένει, εξάλλου αυτή είναι και η απαίτηση των συνταξιούχων από όλη την χώρα. Αναμένουμε την υλοποίηση της υπόσχεσή σας άμεσα.

Μετά Τιμής
Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις

ΔΗΜΟΣΙΟΥ – OAEE – ΙΚΑ –ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ –– ΠΕΣ ΝΑΤ– ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ –ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

ΚΚΕ: Ερώτηση στη Βουλή για τη φύλαξη των ισόπεδων διαβάσεων στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Ελλάδας

Ερώτηση προς τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών για τη φύλαξη...

Καρυστιανού για Άρειο Πάγο: Απομάκρυναν την εισαγγελέα που εποπτεύει τον ανακριτή στα Τέμπη – Ντροπή!

Έντονα αντιδρά η Μαρία Καρυστιανού μετά την απόφαση της Εισαγγελίας του Αρείου...

Τέμπη: Ο Άρειος Πάγος όρισε εσπευσμένα νέο προϊστάμενο στη θέση της Σ. Καλογήρου

Στον αντιεισαγγελέα εφετών Λάρισας Λάμπρο Τσόγκα ανέθεσε ο Άρειος...

Κυβέρνηση: Ετοιμάζει νομοσχέδιο συγχώνευσης ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και ΓΑΙΑΟΣΕ σε μία εταιρεία στα πρότυπα της ΔΕΗ

Στο Υπουργικό Συμβούλιο της επόμενης Τετάρτης, ο νέος αναπληρωτής...