Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις : Καταγγελία για τα γεγονότα της Θεσσαλονίκης

Date:

Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις : Καταγγελία για τα γεγονότα της Θεσσαλονίκης
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) Συνταξιούχων καταγγέλλει και καταδικάζει την αναίτια και βάρβαρη παρέμβαση των δυνάμεων κατασκινηττολής στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε βάρος απεργών και άλλων αγωνιστών του εργατικού – λαϊκού κινήματος.
Οι συνταξιούχοι έχουμε ζήσει στο πετσί μας ανάλογες παρεμβάσεις προκειμένου οι κυβερνήσεις να επιβάλουν την επικίνδυνη και αντιλαϊκή πολιτική τους δια πυρός και σιδήρου.
Γι’ αυτό καταδικάζουμε την άγρια καταστολή και εκδικητική συμπεριφορά της κυβέρνησης σε αγωνιστές που το μόνο τους αδίκημα ήταν να παλεύουν για τα δικαιώματα τους στη δουλειά, στην υγεία, στις συντάξεις και ενάντια στους καταστρεπτικούς πολέμους.
Η ΣΕΑ συνταξιούχων απαιτεί την ανάκληση των άδικων κατηγοριών των εργαζομένων και καλεί όλους τους συνταξιούχους της Χώρας μας να καταδικάσουν και να καταγγείλουν και αυτή αλλά και κάθε άλλη τέτοια ενέργεια και συμπεριφορά.

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις
OAEE – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΙΚΑ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ –– ΠΕΣ ΝΑΤ– ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ –  ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ

Η καταγγελία σε PDF

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Εργαζόμενοι στην Hellenic Train: Διαμαρτυρία στα γραφεία της εταιρείας ενάντια τις απολύσεις

Σε διαμαρτυρία στα γραφεία της Hellenic Train στην Αθήνα...

Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση στην Hellenic Train ενάντια στις 200 απολύσεις από το κλείσιμο 34 εκδοτηρίων

Κινητοποίηση έξω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν με...

Φωτογραφίες από την εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Τρίπολη

Φωτογραφίες από την εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Τρίπολη Με...

Μαθητές – Φοιτητές: Μεγάλη διαδήλωση για το έγκλημα στα Τέμπη

Τηρώντας τον «όρκο» της νέας γενιάς ότι το έγκλημα...