Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις : Καταγγελία για τα γεγονότα της Θεσσαλονίκης

Date:

Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις : Καταγγελία για τα γεγονότα της Θεσσαλονίκης
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) Συνταξιούχων καταγγέλλει και καταδικάζει την αναίτια και βάρβαρη παρέμβαση των δυνάμεων κατασκινηττολής στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε βάρος απεργών και άλλων αγωνιστών του εργατικού – λαϊκού κινήματος.
Οι συνταξιούχοι έχουμε ζήσει στο πετσί μας ανάλογες παρεμβάσεις προκειμένου οι κυβερνήσεις να επιβάλουν την επικίνδυνη και αντιλαϊκή πολιτική τους δια πυρός και σιδήρου.
Γι’ αυτό καταδικάζουμε την άγρια καταστολή και εκδικητική συμπεριφορά της κυβέρνησης σε αγωνιστές που το μόνο τους αδίκημα ήταν να παλεύουν για τα δικαιώματα τους στη δουλειά, στην υγεία, στις συντάξεις και ενάντια στους καταστρεπτικούς πολέμους.
Η ΣΕΑ συνταξιούχων απαιτεί την ανάκληση των άδικων κατηγοριών των εργαζομένων και καλεί όλους τους συνταξιούχους της Χώρας μας να καταδικάσουν και να καταγγείλουν και αυτή αλλά και κάθε άλλη τέτοια ενέργεια και συμπεριφορά.

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις
OAEE – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΙΚΑ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ –– ΠΕΣ ΝΑΤ– ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ –  ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ

Η καταγγελία σε PDF

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

«Στραγγαλίζουν» τα νοικοκυριά – Θηριώδεις αυξήσεις στο ρεύμα μέχρι 76% για το Νοέμβριο

Ολο και πιο βαθιά στην απόγνωση βυθίζονται μήνα με...

Συναυλία της Χορωδίας του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών στην Ίμβρο

Συναυλία της Χορωδίας του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών στην Ίμβρο ΔΕΛΤΙΟ...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών & Μέσων Σταθερής Τροχιάς: «Μια οφειλόμενη απάντηση στην Hellenic Train»

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών & Μέσων Σταθερής Τροχιάς: «Μια οφειλόμενη...

Ισπανία -Σιδηροδρομικό δυστύχημα: Αποκάλυψη για λάθος εντολή πριν από τη σύγκρουση των τρένων

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό...