Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν συλλεκτικά αντικείμενα από το Μουσείο του ΟΣΕ

Date:

Οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν

Συλλεκτικά μεταλλικά αντικείμενα είχαν αφαιρέσει από το Σιδηροδρομικό Μουσείο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη δύο άτομα τα οποία συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, τα δύο άτομα αφαίρεσαν από το Σιδηροδρομικό Μουσείο Ο.Σ.Ε. διάφορα συλλεκτικά μεταλλικά αντικείμενα (κομμάτι σιδηροτροχιάς, ρόδα τρένου, τροχαλίες κ.ά), τα οποία τοποθέτησαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από τον υπάλληλο ασφαλείας, ο οποίος ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές, με αποτέλεσμα να εντοπισθούν και να συλληφθούν οι δράστες σε σύντομο χρονικό διάστημα στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν, εντοπίσθηκε ένας μεταλλικός κόφτης μετάλλων, χρήματα, καθώς επίσης και μικροποσότητα ηρωίνης στην κατοχή της 21χρονης. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος οδηγούσε το όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Πάνω από 2,5 εκατ. άνθρωποι συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις για την τραγωδία στα Τέμπη!

Οι μεγαλύτερες διαδηλώσεις της τελευταίας 12ετίας ήταν αυτές που...

Επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου: Αντιδρούν οι μηχανοδηγοί στα δοκιμαστικά δρομολόγια

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στους μηχανοδηγούς τα δοκιμαστικά δρομολόγια...

ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΕΜΠΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΝΕΦΩΝ

ΕΝ  ΜΕΣΩ  ΤΕΜΠΩΝ  ΕΝ ΜΕΣΩ  ΝΕΦΩΝ Γράφει ο Παναγιώτης Ιατρόπουλος Εν...