Τέμπη: Προσβολή νεκρών – Η Hellenic Train επέστρεψε σε οικογένειες το αντίτιμο του εισιτηρίου

Date:

Σε μια εξοργιστική και προσβλητική ενέργεια στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, προχώρησε η Hellenic Train.

Η εταιρεία αποφάσισε να επιστρέψει το αντίτιμο των εισιτηρίων σε οικογένειες των θυμάτων επειδή το ταξίδι «δεν ολοκληρώθηκε». Η ζωή ενός ανθρώπου για την Ηellenic Train …αποτιμάται στα 31,50 ευρώ που κόστισε ένα εισιτήριο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η καταβολή έγινε σε συγγενείς επιζώντων αλλά και θανόντων. Οι ίδιοι οι συγγενείς, εξοργισμένοι, κάνουν λόγο για «ψυχολογικό βιασμό».

Ο αδερφός του αδικοχαμένου Βαγγέλη Βλάχου, Βάιος, δήλωσε στον Ant1: «Αυτή η επιστροφή των χρημάτων μπορεί να γίνει με αίτηση των επιβατών. Αυτό γίνεται για ακύρωση – που δεν έγινε – ή για καθυστέρηση. Λογιστικά αυτό που συνέβη είναι μια καθυστέρηση πάνω των 60 λεπτών. Με συγχωρείτε, αλλά η καθυστέρηση είναι άνω του ενός μήνα.

Γιατί πρέπει να περνάμε κάτι τέτοιο. Να ανακαλύπτουμε τέτοια πράγματα που σε πιέζουν να αποδεχτείς κάτι που δεν θέλεις να αποδεχτείς. Αυτό το πράγμα είναι ψυχολογικός βιασμός».

Η απόδειξη από την επιστροφή χρημάτων

 

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Εργατικά δυστυχήματα: Νεκροί 665 εργαζόμενοι από το 2018 μέχρι σήμερα

Σοκ προκαλούν τα αποτελέσματα της έρευνας που δημοσίευσε η Ομοσπονδία Συλλόγων...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θέλει να κάνει τον ΟΣΕ «νέα ΔΕΗ»

Το Εγκλημα στα Τέμπη χρησιμοποιεί σαν «όχημα» η κυβέρνηση...