Νέα πεντάωρη στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Date:

Νέα στάση εργασίας, 11 π.μ. με 4 μ.μ., για 5η συνεχόμενη μέρα, πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στις «Οδικές Συγκοινωνίες».

Τα αστικά λεωφορεία και τρόλεϊ της Αθήνας θα τραβήξουν «χειρόφρενο» με τους εργαζόμενους να διεκδικούν αγωνιστικά τα αιτήματα τους.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ζητά ασφαλείς, σύγχρονες και ποιοτικές συγκοινωνίες με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, καθώς και την τήρηση των δεσμεύσεων της διοίκησης και του υπουργείου όσον αφορά τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τους εργαζόμενους.

Η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ σε ανακοίνωσή της ζητά μονιμοποίηση μέτρων προστασίας και ασφάλειας και νομοθετικές ρυθμίσεις σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Εργαζόμενοι στην Hellenic Train: Διαμαρτυρία στα γραφεία της εταιρείας ενάντια τις απολύσεις

Σε διαμαρτυρία στα γραφεία της Hellenic Train στην Αθήνα...

Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση στην Hellenic Train ενάντια στις 200 απολύσεις από το κλείσιμο 34 εκδοτηρίων

Κινητοποίηση έξω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν με...

Φωτογραφίες από την εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Τρίπολη

Φωτογραφίες από την εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Τρίπολη Με...

Μαθητές – Φοιτητές: Μεγάλη διαδήλωση για το έγκλημα στα Τέμπη

Τηρώντας τον «όρκο» της νέας γενιάς ότι το έγκλημα...