Επιστρέφονται πινακίδες, διπλώματα και άδειες οδήγησης για το Πάσχα

Date:

Από τη Δευτέρα, 10 Απριλίου επιστρέφονται (μετά την καταβολή του διοικητικού προστίμου) οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων που είχαν αφαιρεθεί από την Τροχαία για συγκεκριμένες παραβάσεις του ΚΟΚ, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, η απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις αστυνομικές Αρχές μέχρι και χθες, Κυριακή 9 Απρίλη για τις παραβάσεις του άρθρου 34 του ΚΟΚ (στάση και στάθμευση) και της παρ. 3 του άρθρου 4 του ΚΟΚ (πινακίδα Ρ40 απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση).

Σημειώνεται πως εξαιρούνται και δεν επιστρέφονται τα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων, για παραβάσεις που αφορούν στην παρεμπόδιση ραμπών διάβασης ατόμων με αναπηρία και στη στάθμευση σε αποκλειστικές ή γενικές θέσεις στάθμευσης ατόμων με αναπηρία.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Τέμπη: Σε νέες ημερομηνίες οι απολογίες 5 στελεχών του ΟΣΕ

Προθεσμία για να απολογηθούν για τις 19, 20 και...

Δραστηριότητες του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου Σιδηροδρομικών Νομού Αττικής (ΕΚΔΡΟΜΗ – ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ – ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ)

Δραστηριότητες του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου Σιδηροδρομικών Νομού Αττικής (ΕΚΔΡΟΜΗ...

Τέμπη: Ποιες παραβάσεις δείχνει το προκαταρκτικό πόρισμα της ΡΑΣ για την τραγωδία

Ελλιπή και κατά συνέπεια ανεπαρκή εκπαίδευση των σταθμαρχών που...

Τέμπη: Την Παρασκευή απολογούνται τα πέντε διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ

Την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι κλήθηκαν για απολογία...