Πάτρα: Συνεχίζουν τον αγώνα τους με δύο τριήμερες απεργίες οι διανομείς της ««Wolt»

Date:

Αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω απέναντι στις πιέσεις της εταιρίας για μειώσεις μισθών και νέο «τσάκισμα» των ήδη κουτσουρεμένων εργασιακών τους δικαιωμάτων, δηλώνουν οι διανομείς της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Wolt» στην Πάτρα.

Μετά από Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν, με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Διανομέων – Ντελιβεράδων Αχαΐας, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δύο τριήμερες απεργίες στις 14, 15 και 16 Απριλίου (Μ. Παρασκευή – Μ. Σάββατο – Κυριακή του Πάσχα), καθώς και στις 29-30 του μήνα (Σαββατοκύριακο), με συνέχεια τη Δευτέρα 1η Μάη, μαζί με όλο τον κλάδο.

Αποφασίστηκε, επίσης, η συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στο Εργατικό Κέντρο (10.30 π.μ. έξω από το Εργατικό Κέντρο), με προσυγκέντρωση στις 10 π.μ. όλων των διανομέων στην πλατεία Γεωργίου.

Όλο αυτό το διάστημα, οι διανομείς της «Wolt» θα πραγματοποιήσουν καμπάνια ενημέρωσης των εργαζομένων και του λαού της πόλης, προκειμένου να γίνουν γνωστά σε πλατιά εργατικά – λαϊκά στρώματα, τα δίκαια αιτήματά τους.

Στο πλευρό τους βρίσκονται τα Συνδικάτα Διανομέων – Ντελιβεράδων και Επισιτισμού – Τουρισμού Αχαΐας, καθώς και το Εργατικό Κέντρο της πόλης.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Τέμπη: Σε νέες ημερομηνίες οι απολογίες 5 στελεχών του ΟΣΕ

Προθεσμία για να απολογηθούν για τις 19, 20 και...

Δραστηριότητες του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου Σιδηροδρομικών Νομού Αττικής (ΕΚΔΡΟΜΗ – ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ – ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ)

Δραστηριότητες του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου Σιδηροδρομικών Νομού Αττικής (ΕΚΔΡΟΜΗ...

Τέμπη: Ποιες παραβάσεις δείχνει το προκαταρκτικό πόρισμα της ΡΑΣ για την τραγωδία

Ελλιπή και κατά συνέπεια ανεπαρκή εκπαίδευση των σταθμαρχών που...

Τέμπη: Την Παρασκευή απολογούνται τα πέντε διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ

Την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι κλήθηκαν για απολογία...