Γ. Γεραπετρίτης: Στο τέλος Ιουνίου η τηλεδιοίκηση Λάρισα – Θεσσαλονίκη

Date:

Μέχρι τέλος Ιουνίου θα υπάρχει τηλεδιοίκηση στη διαδρομή Λάρισα – Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τον Γιώργο Γεραπετρίτη υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για θέματα Μεταφορών και Υποδομών, ο οποίος βρέθηκε την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του Σταθμού ΟΣΕ στη Λάρισα.

Μαζί με τον Γ. Γεραπετρίτη ήταν και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκης ο οποίος εξήγησε στον υπουργό τη λειτουργία του πίνακα τηλεδιοίκησης αναφέροντας πως είναι σε δοκιμαστική λειτουργία το κομμάτι Παλαιοφαρσάλων μέχρι την έξοδο της Λάρισας ενώ μέχρι τέλος Ιουνίου θα λειτουργήσει η τηλεδιοίκηση απο  Δομοκό μέχρι  Αιγίνιο, ενώ απο Πλατύ μέχρι Θεσσαλονίκη λειτουργεί ήδη  το σύστημα τηλεδιοίκησης από το σταθμό Θεσσαλονίκης.

Έτσι θα υπάρχει τηλεδιοίκηση για το κομμάτι Λάρισα – Θεσσαλονίκη ενώ όπως ανέφερε ο κ. Γεραπετρίτης το νότιο σύστημα τηλεδιοίκησης Αχαρναί – Οινόη – Τιθορέα θα έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Νωρίτερα ο Γ. Γεραπετρίτης  βρέθηκε στο Σταθμαρχείο Λάρισας όπου υπάλληλοι του Σταθμού, εξήγησαν τον τρόπο λειτουργίας του πίνακα αυτόματης τοπικής χάραξης πορείας.

Ο Γ. Γεραπετρίτης τέλος ισχυρίστηκε πως το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη ο Τοπικός Πίνακας λειτουργούσε απολύτως.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Εκλέχτηκε Διοικητικό Συμβούλιο στο Παράρτημα Αχαΐας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Εκλέχτηκε Διοικητικό Συμβούλιο στο Παράρτημα Αχαΐας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Την...

Οδοντωτός: Ετοιμάζονται για ξεσηκωμό σε Διακοπτό και Καλάβρυτα

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν επαγγελματίες και παράγοντες της...

Τεχνικός σύμβουλος για Τέμπη: Υπάρχει μονταζιέρα και στα βίντεο από τα δύο τρένα

Για παραποιημένα βίντεο που δείχνουν την εμπορική αμαξοστοιχία, πριν...

Τέμπη: Ζητούν τους αποδέκτες των 25 τόνων χημικού διαλύτη

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει οι εξελίξεις στην τραγωδία των Τεμπών,...