Καταγγελία του προέδρου των μηχανοδηγών: Τρένα σε μονή γραμμή για 130 χλμ. επειδή δεν υπάρχει κλειδούχος!

Date:

Στην αποκάλυψη ότι την Δευτέρα ένα τμήμα 130 χλμ. του σιδηροδρομικού δικτύου από την Λάρισα και τη Θεσσαλία ως την Κεντρική Μακεδονία και την δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης λειτουργεί ως μονή γραμμή, προχώρησε με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενηδούνιας.

O πρόεδρος του των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κ. Γενηδούνιας κατήγγειλε ότι θα «υπάρχει ΜΟΝΗ γραμμή μεταξύ Λάρισα από τη Λάρισα ως το Πλατύ»!

Με άλλα λόγια, μετά το έγκλημα στα Τέμπη, τίποτα δεν έχει αλλάξει! Μετά το έγκλημα στα Τέμπη τα τρένα κινούνται με τον ίδιο τρόπο! Σε μονή γραμμή!

Σε ανάρτησή του επίσης αναφέρει ότι ο λόγος για το παραπάνω φιάσκο είναι η απουσία… κλειδούχου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Σήμερα ο ΟΣΕ κάνει «επανεκκίνηση». Την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης , πριν από λίγο , μας ενημερώσαν ότι θα υπάρχει ΜΟΝΗ γραμμή μεταξύ Λάρισας- Πλατεως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων , γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου -που εργάζεται- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ. Αν δεν ντρέπεται & η ντροπή ποιος ντρέπεται ; Μονή γραμμή Λάρισα -Πλατύ γιατί έγινε ένα «βραχυκύκλωμα». Μετα τα χυδαία ψέμματα τους- και αυτό το σημερινό ολοκληρώνει την κοροϊδία – , ζητάνε από εμάς, να τους πιστέψουμε. Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου μας. Γιατί για εμάς ουσία δεν είναι η επικοινωνία”.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Κορωνοϊός: 45 θάνατοι και 40 διασωληνωμένοι την τελευταία εβδομάδα

Ο ΕΟΔΥ έδωσε σήμερα Πέμπτη, 1η Ιουνίου στη δημοσιότητα τη...

Καταγγελίες «φωτιά»: Σταθμάρχες δουλεύουν 23 μέρες συνεχόμενες!

Με σταθμάρχες που απασχολούνται έως και 23 συνεχόμενες ημέρες χωρίς κανένα...

Πολλά τα προβλήματα στον Προαστιακό της Πάτρας

Καθυστερήσεις και μπάρες που δεν κατεβαίνουν όταν περνά το...

Πορτογαλία: Μεγάλη απεργία των ελεγκτών στα τρένα

Μεγάλη απεργία πραγματοποίησαν οι ελεγκτές στην Πορτογαλία με αποτέλεσμα...