Κινητοποίηση την Τρίτη για να μην πλειστηριαστούν κατοικίες εργαζόμενων

Date:

Σε κινητοποίηση την Τρίτη 6 Ιουνίου για να μην πλειστηριαστούν σπίτια εργαζομένων καλούν το Συνδικάτο Επισιτισμού, Τουρισμού, Ξενοδοχείων Αττικής και το σωματείο ΕΝΕΔΕΠ στις 11.30 το πρωί στα γραφεία της εταιρείας «Dovalue» Κύπρου 27 – Αρχιμήδους στο Μοσχάτο.

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» τονίζει το συνδικάτο και υπογραμμίζει ότι πρόκειται για μια εργαζόμενη «που παλεύει να συντηρήσει την οικογένεια της ως μονογονέας» και «που η εργοδοσία του καζίνο εδώ και πάνω από 11 χρόνια της κόβει το εισόδημα με το άθλιο καθεστώς της εκ περιτροπής εργασίας που επιβάλει στο σύνολο των εργαζομένων». Προσθέτει πως «ακόμα και τώρα με υπηρεσιακή κυβέρνηση το κράτος έχει συνέχεια. Οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται, τα κοράκια των funds και των τραπεζών συνεχίζουν να αρπάζουν τα σπίτια του λαού και των εργαζομένων έχοντας το πράσινο φως από την πολιτική που εφάρμοσαν ΟΛΕΣ οι προηγούμενες κυβερνήσεις και θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν και οι επόμενες όποια απόχρωση κι αν έχουν».

Το Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ τονίζει πως «ο συνάδελφος μας δεν είναι μόνος του, και βρίσκεται αντιμέτωπος με τις πολιτικές που εφαρμόζουν όλα αυτά τα χρόνια όλες οι κυβερνήσεις προς όφελος των μεγαλοεπιχειρηματιών. Είναι ένας από εμάς που προσπαθεί να συντηρήσει την οικογένεια του και να τα βγάλει πέρα δίνοντας καθημερινό αγώνα μέσα στο λιμάνι με όλες τις γνωστές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε» και υπογραμμίζει «να απαγορευτούν όλοι οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας».

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Τέμπη: Ζητούν τους αποδέκτες των 25 τόνων χημικού διαλύτη

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει οι εξελίξεις στην τραγωδία των Τεμπών,...

Τέμπη: Στο σκαμνί ο Κώστας Αγοραστός για το μπάζωμα στο σημείο της τραγωδίας

Απερρίφθη από το συμβούλιο Εφετών Λάρισας η προσφυγή του...

Ξεκινούν οι εργασίες στην γραμμή του Τρένου του Πηλίου

Τελικές αυτοψίες και επιμετρήσεις στη γραμμή του Τρένου του...

Έγκλημα στα Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελέα που απέρριψε μήνυση συγγενών των θυμάτων

Πειθαρχικά θα ερευνηθεί η εισαγγελέας που εξέδωσε απορριπτική διάταξη...