Κινητοποίηση την Τρίτη για να μην πλειστηριαστούν κατοικίες εργαζόμενων

Date:

Σε κινητοποίηση την Τρίτη 6 Ιουνίου για να μην πλειστηριαστούν σπίτια εργαζομένων καλούν το Συνδικάτο Επισιτισμού, Τουρισμού, Ξενοδοχείων Αττικής και το σωματείο ΕΝΕΔΕΠ στις 11.30 το πρωί στα γραφεία της εταιρείας «Dovalue» Κύπρου 27 – Αρχιμήδους στο Μοσχάτο.

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» τονίζει το συνδικάτο και υπογραμμίζει ότι πρόκειται για μια εργαζόμενη «που παλεύει να συντηρήσει την οικογένεια της ως μονογονέας» και «που η εργοδοσία του καζίνο εδώ και πάνω από 11 χρόνια της κόβει το εισόδημα με το άθλιο καθεστώς της εκ περιτροπής εργασίας που επιβάλει στο σύνολο των εργαζομένων». Προσθέτει πως «ακόμα και τώρα με υπηρεσιακή κυβέρνηση το κράτος έχει συνέχεια. Οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται, τα κοράκια των funds και των τραπεζών συνεχίζουν να αρπάζουν τα σπίτια του λαού και των εργαζομένων έχοντας το πράσινο φως από την πολιτική που εφάρμοσαν ΟΛΕΣ οι προηγούμενες κυβερνήσεις και θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν και οι επόμενες όποια απόχρωση κι αν έχουν».

Το Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ τονίζει πως «ο συνάδελφος μας δεν είναι μόνος του, και βρίσκεται αντιμέτωπος με τις πολιτικές που εφαρμόζουν όλα αυτά τα χρόνια όλες οι κυβερνήσεις προς όφελος των μεγαλοεπιχειρηματιών. Είναι ένας από εμάς που προσπαθεί να συντηρήσει την οικογένεια του και να τα βγάλει πέρα δίνοντας καθημερινό αγώνα μέσα στο λιμάνι με όλες τις γνωστές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε» και υπογραμμίζει «να απαγορευτούν όλοι οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας».

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Eφάπαξ: Μόνο ηλεκτρονικά η αίτηση απονομής – Αφορά και εργαζόμενους στον ΟΣΕ

Hλεκτρονικά και μόνο θα υποβάλλουν από την 1η Οκτωβρίου...

Κακοκαιρία: Ξηλώθηκαν οι ράγες στο σιδηροδρομικό σταθμό Δομοκού

Το σφοδρό πέρασμα της κακοκαιρίας Elias ήταν καταστροφικό για...

Μονοήμερη εκδρομή του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου στην Καστάνιτσα Αρκαδίας για τη γιορτή Κάστανου & στο Ναύπλιο – Σάββατο, 21/10/2023

Μονοήμερη εκδρομή του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου στην Καστάνιτσα Αρκαδίας...

Κακοκαιρία: 600 εκατ. ευρώ μόνο για τις υποδομές στη Θεσσαλία

Χρειάστηκε να περάσουν 20 ημέρες από το καταστροφικό πέρασμα...