Συνεχίζουμε τον αγώνα με νέα συγκέντρωση στις 17/12

Date:

Συνεχίζουμε τον αγώνα με νέα συγκέντρωση στις 17/12

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των συνταξιουχικών οργανώσεων με ανακοίνωση της καλεί για συνέχιση του αγώνα ένατια στη λεηλασία των συντάξεων μας και σιοργανώνει νέο συλλαλητήριο στις 17 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 11:00 π.μ. στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Το Κάλεσμα της ΣΕΑ

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες

Εκτιμώντας της κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και διαμορφώνεται σε βάρος των συνταξιούχων, εργαζομένων, φτωχών αγροτών από τις πολιτικές που λεηλατούν τις συντάξεις και γενικά το πενιχρό εισόδημα των φτωχοποιημένου λαού.

• Εκτιμώντας τα αντιλαϊκά σενάρια που υπάρχουν στα συρτάρια της κυβέρνησης και προμηνύουν νέες περικοπές στις συντάξεις μας σε κύριες και επικουρικές και γενικά σαρώνουν του ασφαλιστικό σύστημα.

• Εκτιμώντας την μέχρι σήμερα πείρα και γνώσεις μας ότι για να ανατραπούν αυτές οι πολιτικές χρειάζεται να απαντήσουμε στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει με το ίδιο νόμισμα και έχοντας υπόψη ότι ο αγώνας είναι μονόδρομος για όλους μας.

Η ΣΕΑ συνεδρίασε στις 4/12/2015 και καλεί για άλλη μια φορά Πανελλαδικό ξεσηκωμό των συνταξιούχων με την πραγματοποίηση δυο (2) μεγάλων συγκεντρώσεων:

1). Στη Θεσσαλονίκη στις 16/12/2015 και ώρα 11:00π.μ. μπροστά στο ΙΚΑ Αριστοτέλους και αφορά τα Σωματεία (όλων των ταμείων) της Βόρειας Ελλάδας: Θράκης – Μακεδονίας – Θεσσαλίας και Ηπείρου.

2). Στην Αθήνα στις 17/12/2015 και ώρα 11:00π.μ. στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης και αφορά τα Σωματεία (όλων των ταμείων) της Νότιας Ελλάδας: Αττικής – Στερεά – Πελοπόννησο – Αιτωλοακαρνανία.

Καλούνται τα Σωματεία της δύναμης των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων να φροντίσουν ώστε να είναι μαζικές και αγωνιστικές οι συγκεντρώσεις για να βάλουμε άλλο ένα εμπόδιο και να πούμε ένα μεγάλο και ακόμα πιο δυνατό ΟΧΙ στις αντιλαϊκές πολιτικές που μας τσακίζουν.

Οι οργανώσεις μας θα πρέπει να πάρουν όλα τα μέτρα και να ναυλώσουν λεωφορεία προς κάθε συγκέντρωση. Σε ότι νέα μέτρα μας ετοιμάζουν πρέπει να αισθανθούν απέναντι τους την ανάσα του οργανωμένου αγώνα μας.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ: Κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα για πραγματικές αυξήσεις στις συντάξεις

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ: Κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα για πραγματικές...

Καταδικασμένη σε 15ετή σιδηροδρομική απομόνωση κινδυνεύει να μείνει η Θράκη

Στη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ Δημοσίου και Hellenic...

Η επαναλειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου στην Πελοπόννησο και πάλι στην επικαιρότητα

Θα αναβιώσει το ανενεργό, από το 2010, σιδηροδρομικό δίκτυο...

Πότε θα ξαναδούμε τρένα στη Θράκη; Το ερώτημα παραμένει αναπάντητο (Δημήτρης Μακροδημόπουλος*)

Πότε θα ξαναδούμε τρένα στη Θράκη; Το ερώτημα παραμένει...