Συνεχίζουμε τον αγώνα με νέα συγκέντρωση στις 17/12

Date:

Συνεχίζουμε τον αγώνα με νέα συγκέντρωση στις 17/12

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των συνταξιουχικών οργανώσεων με ανακοίνωση της καλεί για συνέχιση του αγώνα ένατια στη λεηλασία των συντάξεων μας και σιοργανώνει νέο συλλαλητήριο στις 17 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 11:00 π.μ. στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Το Κάλεσμα της ΣΕΑ

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες

Εκτιμώντας της κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και διαμορφώνεται σε βάρος των συνταξιούχων, εργαζομένων, φτωχών αγροτών από τις πολιτικές που λεηλατούν τις συντάξεις και γενικά το πενιχρό εισόδημα των φτωχοποιημένου λαού.

• Εκτιμώντας τα αντιλαϊκά σενάρια που υπάρχουν στα συρτάρια της κυβέρνησης και προμηνύουν νέες περικοπές στις συντάξεις μας σε κύριες και επικουρικές και γενικά σαρώνουν του ασφαλιστικό σύστημα.

• Εκτιμώντας την μέχρι σήμερα πείρα και γνώσεις μας ότι για να ανατραπούν αυτές οι πολιτικές χρειάζεται να απαντήσουμε στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει με το ίδιο νόμισμα και έχοντας υπόψη ότι ο αγώνας είναι μονόδρομος για όλους μας.

Η ΣΕΑ συνεδρίασε στις 4/12/2015 και καλεί για άλλη μια φορά Πανελλαδικό ξεσηκωμό των συνταξιούχων με την πραγματοποίηση δυο (2) μεγάλων συγκεντρώσεων:

1). Στη Θεσσαλονίκη στις 16/12/2015 και ώρα 11:00π.μ. μπροστά στο ΙΚΑ Αριστοτέλους και αφορά τα Σωματεία (όλων των ταμείων) της Βόρειας Ελλάδας: Θράκης – Μακεδονίας – Θεσσαλίας και Ηπείρου.

2). Στην Αθήνα στις 17/12/2015 και ώρα 11:00π.μ. στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης και αφορά τα Σωματεία (όλων των ταμείων) της Νότιας Ελλάδας: Αττικής – Στερεά – Πελοπόννησο – Αιτωλοακαρνανία.

Καλούνται τα Σωματεία της δύναμης των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων να φροντίσουν ώστε να είναι μαζικές και αγωνιστικές οι συγκεντρώσεις για να βάλουμε άλλο ένα εμπόδιο και να πούμε ένα μεγάλο και ακόμα πιο δυνατό ΟΧΙ στις αντιλαϊκές πολιτικές που μας τσακίζουν.

Οι οργανώσεις μας θα πρέπει να πάρουν όλα τα μέτρα και να ναυλώσουν λεωφορεία προς κάθε συγκέντρωση. Σε ότι νέα μέτρα μας ετοιμάζουν πρέπει να αισθανθούν απέναντι τους την ανάσα του οργανωμένου αγώνα μας.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Εκκενώθηκε συρμός του Μετρό στο Σύνταγμα – Εβγαινε καπνός από βαγόνια

Εκκενώθηκε και αποσύρθηκε συρμός του Μετρό στο σταθμό του...

Βενετία: Τουλάχιστον 20 νεκροί – Λεωφορείο έπεσε από γέφυρα

Τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, έχασαν τη...

Στάση εργασίας στα Τρόλεϊ

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα Τρόλεϊ την...

Προαστιακός: Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες λόγω τεχνικού προβλήματος

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του προαστιακού. Λόγω τεχνικού προβλήματος...