Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη ανακοίνωσε ο Σύλλογος Πληγέντων του Δυστυχήματος, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 17:30, ημέρα εγκαινίων της ΔΕΘ.

Όπως αναφέρουν, «δεν νοείται μετά από 6 μήνες πόνου, θλίψης και θρήνου, η αλαζονική στάση της κυβέρνησης να παραμένει, να μην παραιτείται κανείς, να μην έχει γίνει άρση ασυλίας στα πολιτικά πρόσωπα και να θεωρείται ότι όλα βαίνουν καλώς στο σιδηρόδρομο και όχι μόνο»

Αναλυτικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΜΠΩΝ 28-02-2023

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των θυμάτων και των συγγενών των θυμάτων στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στην κάτω πύλη (είσοδος πλατείας ΧΑΝΘ) .

Καλούμε τους φίλους και όσους θέλουν να διαμαρτυρηθούν, να πλαισιώσουν την εκδήλωση!

Δεν νοείται μετά από 6 μήνες πόνου, θλίψης και θρήνου, η αλαζονική στάση της κυβέρνησης να παραμένει, να μην παραιτείται κανείς, να μην έχει γίνει άρση ασυλίας στα πολιτικά πρόσωπα και να θεωρείται ότι όλα βαίνουν καλώς στο σιδηρόδρομο και όχι μόνο. Στα λόγια τα ψεύτικα, οι εργασίες για την ολοκλήρωση των συστημάτων ασφαλείας έχουν ολοκληρωθεί. Παρ’ όλα αυτά, τα τρένα και τα δρομολόγια έχουν το κακό τους το χάλι και είναι το ίδιο επικίνδυνα με πριν το έγκλημα στα Τέμπη. Αυτό το αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν δρομολόγια εκτός του δρομολογίου Αθήνα – Θεσσαλονίκη και το ότι οι ταχύτητες είναι κάτω των 100 χλμ. Το ΈΓΚΛΗΜΑ συνεχίζεται!

Απαιτούμε σταθερά την άρση της ασυλίας των πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται στο έγκλημα των Τεμπών.

Θα είμαστε όλοι εκεί ! Μη λείψει κανείς !