Τέμπη: Η οργή των συγγενών των θυμάτων έξι μήνες μετά το έγκλημα

Date:

«Μετά από 6 μήνες δε συγκινείται κανείς. Δεν έχει παραιτηθεί κανείς από αυτούς που ευθύνονται».

Με αυτά τα λόγια, ο Εκπρόσωπος του συλλόγου πληγέντων της τραγωδίας των Τεμπών, Χρήστος Κωνσταντινίδης εκφράζει την οργή του τονίζοντας πως οι συγγενείς των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος εξακολουθούν να ζητούν να αποδοθούν επιτέλους οι πολιτικές ευθύνες. Κρατώντας πανό που αναγράφει «Δεν ξεχνώ. 57 ψυχές ζητούν δικαίωση» έχουν συγκεντρωθεί στο πάρκο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, δίνοντας δυναμικό παρών στις κινητοποιήσεις για τη ΔΕΘ που έχουν ξεκινήσει, αναφέρει το ThessToday.

«Δεν έχει παραιτηθεί κανείς από αυτούς που ευθύνονται. Μετά από την πάροδο 6 μηνών δε βλέπουμε να συγκινείται κανείς. Οι δικαστικές αρχές τώρα άρχισαν να κινούνται. Δεν έχει παραιτηθεί κανείς από αυτούς που ευθύνονται. Θέλουμε διαδηλώνοντας να δηλώσουμε τη δυσαρέσκεια μας για όλα τα κακά της χώρας μας ξεκινώντας από την τραγωδία των Τεμπών. Είχαμε τις φωτιές που κατέκαψαν τη χώρα, ανείπωτα εγκλήματα όπως αυτό που έγινε στον Πειραιά. Κανένας δε βοήθησε το παιδί» σημείωσε ο κ. Κωνσταντινίδης.

«Έχουμε ένα επίσης τραγικό γεγονός στη Θεσσαλία. Δεν πνίγηκαν αλλά τους έπνιξαν όσοι έχουν την ευθύνη των έργων. Πρέπει να προχωρήσει το δικαστικό κομμάτι πιο γρήγορα. Οι ευθύνες είναι πολύ ψηλά. Όπως μας ανέφερε ο εφέτης, το κατηγορητήριο ανεβαίνει προς τα πάνω. Πιέζουμε όσο μπορούμε για την απόδοση των πολιτικών ευθυνών» κατέληξε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του συλλόγου.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Εκλέχτηκε Διοικητικό Συμβούλιο στο Παράρτημα Αχαΐας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Εκλέχτηκε Διοικητικό Συμβούλιο στο Παράρτημα Αχαΐας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Την...

Οδοντωτός: Ετοιμάζονται για ξεσηκωμό σε Διακοπτό και Καλάβρυτα

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν επαγγελματίες και παράγοντες της...

Τεχνικός σύμβουλος για Τέμπη: Υπάρχει μονταζιέρα και στα βίντεο από τα δύο τρένα

Για παραποιημένα βίντεο που δείχνουν την εμπορική αμαξοστοιχία, πριν...

Τέμπη: Ζητούν τους αποδέκτες των 25 τόνων χημικού διαλύτη

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει οι εξελίξεις στην τραγωδία των Τεμπών,...