Τέμπη: Η οργή των συγγενών των θυμάτων έξι μήνες μετά το έγκλημα

Date:

«Μετά από 6 μήνες δε συγκινείται κανείς. Δεν έχει παραιτηθεί κανείς από αυτούς που ευθύνονται».

Με αυτά τα λόγια, ο Εκπρόσωπος του συλλόγου πληγέντων της τραγωδίας των Τεμπών, Χρήστος Κωνσταντινίδης εκφράζει την οργή του τονίζοντας πως οι συγγενείς των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος εξακολουθούν να ζητούν να αποδοθούν επιτέλους οι πολιτικές ευθύνες. Κρατώντας πανό που αναγράφει «Δεν ξεχνώ. 57 ψυχές ζητούν δικαίωση» έχουν συγκεντρωθεί στο πάρκο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, δίνοντας δυναμικό παρών στις κινητοποιήσεις για τη ΔΕΘ που έχουν ξεκινήσει, αναφέρει το ThessToday.

«Δεν έχει παραιτηθεί κανείς από αυτούς που ευθύνονται. Μετά από την πάροδο 6 μηνών δε βλέπουμε να συγκινείται κανείς. Οι δικαστικές αρχές τώρα άρχισαν να κινούνται. Δεν έχει παραιτηθεί κανείς από αυτούς που ευθύνονται. Θέλουμε διαδηλώνοντας να δηλώσουμε τη δυσαρέσκεια μας για όλα τα κακά της χώρας μας ξεκινώντας από την τραγωδία των Τεμπών. Είχαμε τις φωτιές που κατέκαψαν τη χώρα, ανείπωτα εγκλήματα όπως αυτό που έγινε στον Πειραιά. Κανένας δε βοήθησε το παιδί» σημείωσε ο κ. Κωνσταντινίδης.

«Έχουμε ένα επίσης τραγικό γεγονός στη Θεσσαλία. Δεν πνίγηκαν αλλά τους έπνιξαν όσοι έχουν την ευθύνη των έργων. Πρέπει να προχωρήσει το δικαστικό κομμάτι πιο γρήγορα. Οι ευθύνες είναι πολύ ψηλά. Όπως μας ανέφερε ο εφέτης, το κατηγορητήριο ανεβαίνει προς τα πάνω. Πιέζουμε όσο μπορούμε για την απόδοση των πολιτικών ευθυνών» κατέληξε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του συλλόγου.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Eφάπαξ: Μόνο ηλεκτρονικά η αίτηση απονομής – Αφορά και εργαζόμενους στον ΟΣΕ

Hλεκτρονικά και μόνο θα υποβάλλουν από την 1η Οκτωβρίου...

Κακοκαιρία: Ξηλώθηκαν οι ράγες στο σιδηροδρομικό σταθμό Δομοκού

Το σφοδρό πέρασμα της κακοκαιρίας Elias ήταν καταστροφικό για...

Μονοήμερη εκδρομή του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου στην Καστάνιτσα Αρκαδίας για τη γιορτή Κάστανου & στο Ναύπλιο – Σάββατο, 21/10/2023

Μονοήμερη εκδρομή του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου στην Καστάνιτσα Αρκαδίας...

Κακοκαιρία: 600 εκατ. ευρώ μόνο για τις υποδομές στη Θεσσαλία

Χρειάστηκε να περάσουν 20 ημέρες από το καταστροφικό πέρασμα...