Κυβέρνηση: Σέρνει στα δικαστήρια τα συνδικάτα για να μην απεργήσουν!

Date:

Η κυβέρνηση θορυβημένη από τις αποφάσεις συμμετοχής στην 24ωρη απεργία δεκάδων Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών και εκατοντάδων Συνδικάτων στην αυριανή απεργία ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα και την τροπολογία παγώματος των τριετιών, σέρνει στα δικαστήρια το Συνδικάτο εργαζομένων ΟΑΣΑ, την Ένωση Εργαζομένων Εναέριας Κυκλοφορίας, την Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και τον Πανελλήνιο Σύλλογο τηλεπικοινωνιών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

«Οι άθλιοι έφτασαν στο σημείο πριν ακόμα βγάλουν απόφαση για συμμετοχή στην απεργία τα σωματεία των εργαζομένων ΗΣΑΠ και Μετρό και αυτά να στέλνουν στα δικαστήρια» σημειώνει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωση του και προσθέτει:

«Είναι υποκρισία από τη μια η κυβέρνηση να λέει ότι υπερασπίζεται το δικαίωμα στην απεργία και από την άλλη να στέλνει στα δικαστήρια τα σωματεία που αποφασίζουν να απεργήσουν.

Είναι γελασμένη η κυβέρνηση αν νομίζει ότι θα τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους. Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους για ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή στην αυριανή απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις. Στην Αθήνα στις 10.30 π.μ. στο Σύνταγμα».

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Στη Βουλή η δικογραφία για το έγκλημα των Τεμπών

Στη Βουλή έφτασε η δικογραφία για την τραγωδία των Τεμπών. Μετά...

Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία: 3.000 παιδιά στη λίστα αναμονής για χειρουργείο

Τρεις χιλιάδες παιδιά βρίσκονται στη λίστα αναμονής για να χειρουργηθούν στο νοσοκομείο Παίδων...