Ερωτηματικά σχετικά με την εφάπαξ αποζημίωση

Date:

Ερωτηματικά σχετικά με την εφάπαξ αποζημίωση
Με επιστολή της η «ΕΝΟΤΗΤΑ» προς τον Διοικητή του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης & Εφάπαξ παροχών κ. Αθανάσιο Καποτά ζητά άμεσα να πραγματοποιηθεί συνάντηση και να δοθούν διευκρινίσεις σχετικά με τη χορήγηση της εφάπαξ αποζημίωσης.
Η επιστολή έχει ως εξής:
Κύριε Διοικητά
Με το αριθμ. Πρωτ. 596/16.10.2017 έγγραφό μας, σας ζητούσαμε να μας ενημερώσετε πόσα συνολικά εφάπαξ έχουν χορηγηθεί μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία (αριθμητικά) και πόσα από αυτά είναι κατά προτεραιότητα στους συναδέλφους σιδηροδρομικούς, ώστε να ενημερώσουμε τα μέλη μας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία ενημερώσατε τον Πρόεδρο του Σωματείου μας, Σωτήρη Ραυτόπουλο, ότι έχουν χορηγηθεί 175 εφάπαξ το χρονικό διάστημα από 1/7/2017 μέχρι 31/10/2017.
Επειδή συγκεκριμένοι συνάδελφοι συνταξιούχοι λένε ότι τους ενημερώσατε ότι έχουν δοθεί πολλά περισσότερα εφάπαξ και για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση, ζητάμε άμεσα συνάντηση μαζί σας, ώστε να μας ενημερώσετε επίσημα για τον ακριβή αριθμό των εφάπαξ που έχουν χορηγηθεί και συγκεκριμένα:

  • Πόσα εφάπαξ έχουν χορηγηθεί από 1/1/2017 μέχρι 31/12/2017.
  • Πόσα εφάπαξ έχουν χορηγηθεί κατά προτεραιότητα.
  • Σε ποιο χρόνο και σε ποιο μήνα βρίσκεται σήμερα η χορήγηση των εφάπαξ με βάση το πρωτόκολλο κατάθεσης της οριστικής απόφασης κύριας σύνταξης, και πόσα εφάπαξ εκκρεμούν ακόμη για τους συνταξιούχους σιδηροδρομικούς.-

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σωτήρης Ραυτόπουλος

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Παναγιώτης Ρούσσος

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Όλοι την Πέμπτη στο Σύνταγμα για τη ΛΑΡΚΟ

«Αυτός ο αγώνας θα φτάσει μέχρι το τέλος» τόνισε ο Παναγιώτης...

Κυβέρνηση: «Μοντέλο ΔΕΗ» σε 8 ΔΕΚΟ – Πωλητήριο σε 6.000 ακίνητα του Δημοσίου

Έτοιμη να προχωρήσει στην πλήρη διάλυση των εναπομείναντων ΔΕΚΟ...

Ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Ιουλίου 2024

Ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Ιουλίου 2024 Οι ημερομηνίες πληρωμής...