ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Date:

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Οι εκλογές του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου που πραγματοποιήθηκε στις 28/3/2018, θα διεξαχθούν την ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ (Καρόλου 1-3, Αθήνα) στον 9ο όροφο, από τις 08.00’ το πρωί έως τις 19.00’ το απόγευμα.
Στη Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε επίσης:

Εγγραφές συναδέλφων θα πραγματοποιούνται έως την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 στις 12.00’ το μεσημέρι. Δικαίωμα εγγραφής έχουν και οι συνάδελφοι που έχουν πάρει προσωρινή σύνταξη.
Αιτήσεις υποψηφιότητας έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν όσοι συνάδελφοι επιθυμούν είτε σε Συνδυασμούς είτε ως μεμονωμένοι υποψήφιοι – όπως προβλέπει το Καταστατικό. Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων είναι μέχρι την Πέμπτη 19/4/2018 στις 12.00’ το μεσημέρι. Οι αιτήσεις υποψηφιότητας μπορούν είτε να κατατεθούν στα γραφεία της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» (Αθήνα, Βερανζέρου 13, α’ όροφος) είτε να αποσταλούν στο fax (210-3840154) ή στο email του Σωματείου (trenotita@gmail.com).
Τα μέλη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ για να ψηφίσουν πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή την υπηρεσιακή τους ταυτότητα.

Τις υποψηφιότητες παραλαμβάνει η Εφορευτική Επιτροπή που αποτελείται από τους συναδέλφους: Χριστόπουλο Δήμο, Ηλιόπουλο Γεώργιο και Σεϊτανίδη Στέλιο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Αιτήσεις υποψηφιότητας σε ΑΡΧΕΙΟ WORD και σε ΑΡΧΕΙΟ PDF

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Πάνω από 2,5 εκατ. άνθρωποι συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις για την τραγωδία στα Τέμπη!

Οι μεγαλύτερες διαδηλώσεις της τελευταίας 12ετίας ήταν αυτές που...

ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΕΜΠΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΝΕΦΩΝ

ΕΝ  ΜΕΣΩ  ΤΕΜΠΩΝ  ΕΝ ΜΕΣΩ  ΝΕΦΩΝ Γράφει ο Παναγιώτης Ιατρόπουλος Εν...

Δεκάδες χιλιάδες στην τεράστια απεργιακή κινητοποίηση της Αθήνας

Δεκάδες χιλιάδες στην τεράστια απεργιακή κινητοποίηση της Αθήνας «Οι ράγες...