Γενική Συνέλευση της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» 2018

Date:

Γενική Συνέλευση της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» 2018
Ομόφωνη αποδοχή της αγωνιστικής δράσης
Εκλογές για νέο ΔΣ και ΕΕ την Τετάρτη, 25 Απρίλη 2018, από ώρα 8 π.μ. μέχρι τις 7 μ.μ.

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 και ώρα 10π.μ. στο κτίριο του ΟΣΕ στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια Γενική Συνέλευση της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ».
Οι εργασίες της Συνέλευσης ξεκίνησαν με την εκλογή προεδρείου όπου το σώμα εξέλεξε τους συναδέλφους: Αναστάσιο Δολιανίτη (Πρόεδρο), Ανδρέα Μουγκολιά (Αντιπρόεδρο), και Αντώνη Πετράκο (Γραμματέα).
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος Σωτήρης Ραυτόπουλος παρουσίασε τον Απολογισμό Δράσης, ο Ταμίας Θανάσης Μελούδης τον Οικονομικό Απολογισμό.
Εκ μέρους της Εξελεγκτικής Επιτροπής ο Δημήτρης Δημητρίου παρουσίασε την Έκθεσή της για τα πεπραγμένα του ΔΣ.
Στη συνέχεια ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των συναδέλφων: Παναγιώτης Ρούσος Γεν. Γραμματέας, Χρήστος Φράγκος Αντιπρόεδρος, και τα μέλη του ΔΣ Σάββας Χατζηθεοδωρίδης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Παναγιώτης Φωτιάδης. Συνέχισαν οι συνάδελφοι Ηλιόπουλος Γιώργος, Σουρμελής Κώστας, Ιατρού Νίκος, Λάζαρης Χρήστος και Τσάκωνας Παναγιώτης.
Η Γενική Συνέλευση έκλεισε με ψηφοφορίες όπου Ομόφωνα εγκρίθηκαν ο Απολογισμός Δράσης της Διοίκησης, ο Οικονομικός Απολογισμός για το 2017 και η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και ο Προϋπολογισμός για το 2018.
Στη συνέχεια έγιναν εκλογές για την ανάδειξη της Εφορευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες στο Σωματείο που η Συνέλευση αποφάσισε να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 25 Απρίλη 2018, από ώρα 8 π.μ. μέχρι τις 7 μ.μ., στο κτίριο της Καρόλου. Η Εφορευτική Επιτροπή αποτελείται από τους συναδέλφους: Χρηστόπουλο Δήμο, Ηλιόπουλο Γιώργο, Σεϊτανίδη Στέλιο (τακτικά μέλη), αναπληρωματικός εκλέχτηκε ο συνάδελφος Τσαμούταλης Κώστας.
Καλούνται οι συνάδελφοι να πάρουν μαζικά μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής

Ο Απολογισμός Δράσης 2017 σε PDF

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Τέμπη: Ελεύθερος χωρίς όρους στέλεχος του ΟΣΕ μετά την απολογία του

Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον...

Εκκενώθηκε συρμός του Μετρό στο Σύνταγμα – Εβγαινε καπνός από βαγόνια

Εκκενώθηκε και αποσύρθηκε συρμός του Μετρό στο σταθμό του...

Βενετία: Τουλάχιστον 20 νεκροί – Λεωφορείο έπεσε από γέφυρα

Τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, έχασαν τη...

Στάση εργασίας στα Τρόλεϊ

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα Τρόλεϊ την...