Βασίλης Κοκοτσάκης – Τέμπη: «Νέο υλικό βίντεο εδραιώνει την τεχνική μας έκθεση για το τι συνέβη στην εμπορική αμαξοστοιχία»

Date:

τεχνικός σύμβουλος του Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων των Τεμπών, για θέματα πυρκαγιάς, Βασίλης Κοκοτσάκης, μιλώντας στον 98.4 αποκάλυψε πως μαζί με τον καθηγητή στο Χιούστον Μανώλη Παπαδάκη παρέλαβαν και νέο υλικό βίντεο από άλλη κάμερα που κατέγραψε το δυστύχημα, τις εκρήξεις και την πυρκαγιά, που πλέον, μετά τις αποκαλύψεις της Παρασκευής με την ανάλυση του βίντεο της πρώτης κάμερας που είχαν στην διάθεσή τους, εδραιώνει πλήρως την τεχνική τους έκθεση για το τι συνέβη μετά τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών, στην εμπορική, και την έκρηξη σε βαγόνι κοντέινερ αυτής.

Ο κ. Κοκοτσάκης αναφέρθηκε όμως και στην “κοπτοραπτική” αναλύσεων από διάφορους ειδικούς, μετά την κατάθεση στην ανάκριση της τεχνικής τους έκθεσης και την αναλυτική της παρουσίαση στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV ” Αντιθέσεις” την περασμένη Παρασκευή, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα:

«Τα όσα καταγράφουμε με στοιχεία στη τεχνική μας έκθεση τα έχουμε καταθέσει από την Παρασκευή το πρωί, διαμέσου εκπροσώπων του Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων των Τεμπών, με την υπογραφή μας, προς υποβοήθηση περαιτέρω της ανάκρισης, για να έρθει όλη η αλήθεια στο φως. Σε αντίθεση με όσους “ειδικούς” ή “μη” , που σχολιάζουν επί αυτής της τεχνικής έκθεσης ότι νομίζουν ή και πολιτικολογώντας ορισμένοι κατά πώς τους βολεύει. Η δική μας δουλειά δεν είναι αυτή. Με την υπογραφή μας, δίνουμε στοιχεία προς έρευνα, στις ανακριτικές αρχές. Και είναι πικρόχολο κάποιοι να παίζουν με τα στοιχεία αυτά. Εκπτώσεις με τον θάνατο 57 συνανθρώπων μας εμείς δεν θα κάνουμε».

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Θα ξανασφυρίξει το Πάσχα ο «Μουτζούρης»

Προχωρούν από τον ΟΣΕ οι εργασίες αποκατάστασης της γραμμής...

Εκλέχτηκε Διοικητικό Συμβούλιο στο Παράρτημα Αχαΐας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Εκλέχτηκε Διοικητικό Συμβούλιο στο Παράρτημα Αχαΐας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Την...

Οδοντωτός: Ετοιμάζονται για ξεσηκωμό σε Διακοπτό και Καλάβρυτα

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν επαγγελματίες και παράγοντες της...

Τεχνικός σύμβουλος για Τέμπη: Υπάρχει μονταζιέρα και στα βίντεο από τα δύο τρένα

Για παραποιημένα βίντεο που δείχνουν την εμπορική αμαξοστοιχία, πριν...