Ανδρουλάκης: Παρωδία η εξεταστική για τα Τέμπη

Date:

Για εξεταστική επιτροπή «παρωδία» έκανε λόγο ο Νίκος Ανδρουλάκης και στηλίτευσε την απουσία του πρωθυπουργού από τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για την τραγωδία των Τεμπών.

«Έχει πει τόσες φορές ότι θα έρθουν όλα στο φως, αλλά υπάρχει μόνον σκοτάδι και συγκάλυψη», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να προσθέσει πως έχει «καβαλήσει το καλάμι της αλαζονείας» και πως είναι «προκλητικά απών» από τη Βουλή. «Διαφθορά, συγκάλυψη και ατιμωρησία. Αυτό είναι πλέον το πάγιο μοτίβο σας. Είστε μια αγέλη εξουσίας, όταν απειλείστε, μετατρέπεστε σε ύαινες και επιτίθεστε σε πολιτικούς αντιπάλους, αλλά και συγγενείς θυμάτων», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης και αναφέρθηκε την πρόταση του κόμματος του για σύσταση προανακριτικής επιτροπής στη βάση της δικογραφίας της ευρωπαϊκής εισαγγελέως.

«Μαγαρίζετε τον αγώνα παραμονής της χώρας στην ΕΕ, είστε τα ίδια με τους προηγούμενους. Σκάνδαλα, τοξικότητα και αλαζονεία. Μνημείο αλαζονείας η εποχή Μητσοτάκη», είπε ο κ. Ανδρουλάκης και πρόσθεσε πως αυτό που επικρατεί είναι «θλίψη, οργή και αγανάκτηση», καθώς το πιο ασφαλές, πράσινο και φθηνό μέσο μεταφοράς μετατράπηκε με ευθύνη της κυβέρνησης στο πιο επικίνδυνο.

«Είστε αλλεργικοί σε κάθε είδους κριτική. Δεν έχετε ηθικό πλεονέκτημα. Μια είναι η προτεραιότητα σας. Να στήνετε παραμάγαζα πελατειακά. Ρουσφετομάγαζα. Αυτή η νοοτροπία να στήνετε στον κρατικό μηχανισμό παραμάγαζα ήταν που δεν επέτρεψε να γίνει τηλεδιοίκηση. Βλέπετε το κράτος ως λάφυρο», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Θα ξανασφυρίξει το Πάσχα ο «Μουτζούρης»

Προχωρούν από τον ΟΣΕ οι εργασίες αποκατάστασης της γραμμής...

Εκλέχτηκε Διοικητικό Συμβούλιο στο Παράρτημα Αχαΐας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Εκλέχτηκε Διοικητικό Συμβούλιο στο Παράρτημα Αχαΐας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Την...

Οδοντωτός: Ετοιμάζονται για ξεσηκωμό σε Διακοπτό και Καλάβρυτα

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν επαγγελματίες και παράγοντες της...

Τεχνικός σύμβουλος για Τέμπη: Υπάρχει μονταζιέρα και στα βίντεο από τα δύο τρένα

Για παραποιημένα βίντεο που δείχνουν την εμπορική αμαξοστοιχία, πριν...