Ο ΚΟΜΦΕΡΑΝΣΙΕ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Date:

Ο ΚΟΜΦΕΡΑΝΣΙΕ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ο κονφερασιέ της κυβέρνησης στον ΣΚΑΪ Πορτοσάλτε, χαρακτήρισε «γελοιότητα» την προσπάθεια που κάνουν οι συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη να μαζέψουν υπογραφές, με τις οποίες ζητάνε να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη τα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται. Τι είπε ο ραδιοκήρυκας της κυβερνητικής προπαγάνδας; «Αυτό που βάζουν τώρα την κοινωνία και μαζεύει υπογραφές είναι γελοιότητες. Είναι γελοιότητες πραγματικά. Είναι σαν να ζούμε σε μια δημοκρατία την οποία οι ίδιοι θέλουν να την κάνουν μπανανία…».

Κατά την άποψη του παπαγάλου της κυβέρνησης είναι γελοιότητα ότι 1.300.000 πολίτες αυτής της χώρας έχουν ήδη υπογράψει για να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα ΤΕΜΠΗ και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Δεν προκαλεί βέβαια εντύπωση, μιας και πρόκειται για τον ίδιο που, λίγες μέρες μετά το δυστύχημα, είχε χαρακτηρίσει «θυσία» το έγκλημα και ευχόταν «να πιάσει τόπο»! Βέβαια, αυτά που λέει ο πρωτοψάλτης της κυβέρνησης είναι εκείνα που θέλει να πει η ίδια αλλά δεν μπορεί, ούσα ήδη πολύ εκτεθειμένη για τα ψέματα και τις αστείες δικαιολογίες που χρησιμοποιεί για να κρύψει κάτω από το χαλί τα πραγματικά στοιχεία και τους ενόχους.

Κι επειδή οι συγγενείς των θυμάτων και το εργατικό – λαϊκό κίνημα και οι συνταξιούχοι μαζί,  κάνουν πράξη την υπόσχεση ότι «το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή», κάποια παπαγαλάκια ξεπερνούν ακόμα και τον εαυτό τους στην προσπάθεια να συνδράμουν στη συγκάλυψη που επιχειρεί η κυβέρνηση.

Καλούμε όλα τα μέλη της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» που δεν έχουν υπογράψει το κείμενο να το υπογράψουν (ΕΔΩ).

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Θα ξανασφυρίξει το Πάσχα ο «Μουτζούρης»

Προχωρούν από τον ΟΣΕ οι εργασίες αποκατάστασης της γραμμής...

Εκλέχτηκε Διοικητικό Συμβούλιο στο Παράρτημα Αχαΐας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Εκλέχτηκε Διοικητικό Συμβούλιο στο Παράρτημα Αχαΐας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Την...

Οδοντωτός: Ετοιμάζονται για ξεσηκωμό σε Διακοπτό και Καλάβρυτα

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν επαγγελματίες και παράγοντες της...

Τεχνικός σύμβουλος για Τέμπη: Υπάρχει μονταζιέρα και στα βίντεο από τα δύο τρένα

Για παραποιημένα βίντεο που δείχνουν την εμπορική αμαξοστοιχία, πριν...