Αντίδραση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ σχετικά με τη δημοσίευση των νεοπροσληφθέντων Μηχανοδηγών

Date:

Αντίδραση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ σχετικά με τη δημοσίευση των νεοπροσληφθέντων Μηχανοδηγών
Μετά τη δημοσίευση των ονομάτων των νεοπροσληφθέντων Μηχανοδηγών στο site μας, παραλάβαμε, χθες, στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο το μήνυμα που ακολουθεί από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
Κύριοι,
Ενημερωθήκαμε σήμερα το πρωί ότι αναρτήθηκε στον ιστότοπό σας κατάλογος των επιτυχόντων του διαγωνισμού Μηχανοδηγών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι:

1. Τα εν λόγω στοιχεία (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο) των επιτυχόντων αποτελούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 679/2016.
2. Τα στοιχεία αυτά ΟΥΔΕΠΟΤΕ δημοσιοποιήθηκαν από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία αποτελεί τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας αυτών σύμφωνα με τον Κανονισμό, ως εκ τούτου τα συλλέξατε και δημοσιεύσατε χωρίς την έγκριση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
3. Η συλλογή και περαιτέρω δημοσίευση των δεδομένων αυτών χωρίς την προηγούμενη έγκριση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποτελεί παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Σας καλούμε όπως:
– Μας ενημερώσετε εγγράφως για την πηγή από την οποία αντλήσατε το αρχείο με τα προσωπικά αυτά δεδομένα.
– Διαγράψετε τα στοιχεία αυτά και αποσύρετε την εν λόγω ανάρτηση άμεσα εντός της ημέρας, και να μας αποστείλετε έγγραφη επιβεβαίωση της εν λόγω διαγραφής, επιφυλασσόμενοι κάθε νομίμου δικαιώματός μας.
Γεώργιος Ανάγνος
Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ερωτηματικά προκαλεί η «αντίδραση» της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία και όφειλε, αυτή η ίδια, στο πλαίσιο των βασικών αρχών της διαφάνειας και της ίσης μεταχείρισης που πρέπει να διέπει τις προσλήψεις, να έχει ήδη ανακοινώσει τα ονόματα των επιτυχόντων, που όπως μας πληροφορεί, το φίλα προκείμενο στη διοίκηση blog, «Στέκι της Έλξης», «…Σε σύνολο 1700 αιτήσεων, επιλέχθηκαν 60 νέοι μηχανοδηγοί με ιδιωτική εταιρεία συμβούλων να έχει αναλάβει την αξιολόγηση των αιτήσεων, διαδικασία που διήρκεσε σχεδόν 5 μήνες καθώς ήταν ιδιαίτερα σχολαστική και απαιτητική» (Δείτε ΕΔΩ).
Να σημειωθεί ότι οι εν λόγω προσλήψεις έγιναν μετά από δημόσια πρόσκληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στις 12/3/2018 (Δείτε ΕΔΩ)

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Τέμπη: Ο ρυθμιστής κυκλοφορίας δεν έβλεπε τα τρένα – Τι κατέθεσε υπάλληλος του ΟΣΕ

Ο ρυθμιστής κυκλοφορίας του ΟΣΕ δεν έχει δυνατότητα να παρακολουθεί...

Τέμπη: Σοβαρές ελλείψεις σε ΟΣΕ και ΡΑΣ εντοπίζει το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Σοβαρές διαχρονικές ελλείψεις που αφορούν ΟΣΕ και ΡΑΣ εντοπίζει...