Σχετικά με την απαράδεκτη παρέμβαση και τις απειλές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Date:

Σχετικά με την απαράδεκτη παρέμβαση και τις απειλές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Επιστολή προς το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.) απέστειλε η «ΕΝΟΤΗΤΑ» ζητώντας της να πάρει θέση και να καταδικάσει την απαράδεκτη παρέμβαση και τις απειλές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Η επιστολή έχεις ως εξής:

ΠΡΟΣ: Το Προεδρείο της Π.Ο.Σ.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Τη Δευτέρα 16/9/2018, μετά από ερωτήματα πολλών συναδέλφων μελών του Σωματείου μας, των οποίων τα παιδιά ή συγγενείς, είχαν καταθέσει αιτήσεις για πρόσληψη στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και δεν ενημερώθηκαν από κανέναν για τα αποτελέσματα, δημοσιεύσαμε στο site του Σωματείου μας, τα ονόματα των νέων προσληφθέντων μηχανοδηγών στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έχει ενημερώσει όπως είχε υποχρέωση, τους εκατοντάδες νέους για την τύχη της αίτησης συμμετοχής τους στη διαδικασία πρόσληψης των 60 μηχανοδηγών που προκήρυξε.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, λάβαμε στο e-mail του Σωματείου μας, τη συνημμένη επιστολή στην οποία η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δια του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Ανάγνου, μας απείλησε με κυρώσεις εάν δεν αποσύραμε τη σχετική ανάρτηση.
Επειδή θεωρούμε την παρέμβαση της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απαράδεκτη, με στόχο να μας τρομοκρατήσει και να παρέμβει στη λειτουργία του Σωματείου μας, σας καλούμε να πάρετε κι εσείς θέση.
Σε ό,τι μας αφορά σας δηλώνουμε ότι, όπως κάναμε μέχρι τώρα, δεν πρόκειται να υποκύψουμε και να “συμμορφωθούμε με υποδείξεις”, θα συνεχίσουμε τον αγώνα υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα των συνταξιούχων σιδηροδρομικών, θα συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους εργαζόμενους σιδηροδρομικούς και θα είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα τους για τη λύση των προβλημάτων τους.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Η επιστολή προς της Π.Ο.Σ. σε PDF

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Hellenic Train: Χάος με τα δρομολόγια και απίστευτη ταλαιπωρία των επιβατών

Aδιανόητη ταλαιπωρία βιώνουν χιλιάδες επιβάτες αμαξοστοιχιών σε όλο το...

Τέμπη: Ελεύθερος χωρίς όρους στέλεχος του ΟΣΕ μετά την απολογία του

Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον...

Εκκενώθηκε συρμός του Μετρό στο Σύνταγμα – Εβγαινε καπνός από βαγόνια

Εκκενώθηκε και αποσύρθηκε συρμός του Μετρό στο σταθμό του...

Βενετία: Τουλάχιστον 20 νεκροί – Λεωφορείο έπεσε από γέφυρα

Τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, έχασαν τη...