Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ:21ο Τακτικό Συνέδριο

Date:

Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ:21ο Τακτικό Συνέδριο
Την Τρίτη και Τετάρτη 21 και 22 Οκτώβρη 2015 πραγματοποιήθηκε το 21οΤακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ με το σύνθημα «Απάντηση στις βάρβαρες πολιτικές κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου: Ο αγώνας, η οργάνωση και η αλληλεγγύη εργαζόμενων – συνταξιούχων».

Την εισήγηση με τον απολογισμό της δράσης και τα καθήκοντα του επόμενου διαστήματος παρουσίασε ο απερχόμενος πρόεδρος της Ομοσπονδίας,Δήμος Κουμπούρης. Τα οργανωτικά βήματα που έγιναν την τριετία που μεσολάβησε από το προηγούμενο Συνέδριο, με τη συγκρότηση νέων σωματείων και την εγγραφή νέων μελών, αποτυπώνονται στο σώμα του 21ου Συνεδρίου,το οποίο απαρτίζουν 190 αντιπρόσωποι από 94 συνολικά σωματεία όλης της χώρας.

Στην έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου προβλήθηκε βίντεο αφιερωμένο στους αγώνες και τις κινητοποιήσεις των συνταξιούχων και απηύθυναν χαιρετισμούς ο ValentinPacho, αναπληρωτής Γραμματέας ΠΣΟ, οQuimBoix, μέλος του προεδρικού συμβουλίου της ΠΣΟ και γ.γ. της Διεθνούς Ενωσης Συνδικάτων Συνταξιούχων της ΠΣΟ, οΚώστας Σκαρπάρης, γ.γ. της Ενωσης Κυπρίων Συνταξιούχων της ΠΕΟ, οΓιάννης Τασιούλας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, εκ μέρους της πολυμελούς αντιπροσωπείας του ΠΑΜΕ που έδωσε το «παρών» στις εργασίες.

Επίσης, εκπρόσωποι Συνταξιουχικών Οργανώσεων, μεταξύ των οποίων οΠαντελής Τάτσης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, οΠαναγιώτης Βαβουγιός, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου, οΤάσος Γεωργιάδης, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΛΤΑ, ηΓεωργία Παπαδάκου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Εμπόρων, οΘόδωρος Γολεμάτης, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΤΑ, οΓιώργος Βρανάς, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ και εκ μέρους της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»ο πρόεδρος της Σωτήρης Ραυτόπουλος.

Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε με την εκλογή των νέων οργάνων της Ομοσπονδίας.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Τέμπη: Προσφυγή συγγενών των θυμάτων κατά της εισαγγελικής διάταξης για τη διαχείριση του δυστυχήματος

Συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών προχωρούν σε...

Απεργιακή κινητοποίηση: Χιλιάδες εργάτες απαίτησαν Συμβάσεις με αυξήσεις μισθών

Συλλογικές Συμβάσεις με αυξήσεις των μισθών και να παρθούν...

Κινητοποίηση συνταξιούχων στο ΣτΕ για τις περικοπές 13ης και 14ης σύνταξης

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι έξω από το ΣτΕ στην...