ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ 2022, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΩΡΑ 10π.μ.

Date:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι συνταξιούχοι,

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ 2022, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΩΡΑ 10π.μ.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Ο πληθωρισμός το μήνα Σεπτέμβριο έφτασε 12,1% με την ακρίβεια να καλπάζει παντού.

Η φοροληστεία συνεχίζεται σε βάρος των συνταξιούχων και των λαϊκών στρωμάτων.

Η ακρίβεια τσακίζει τους συνταξιούχους και τα λαϊκά νοικοκυριά. Το 80% του εισοδήματος πηγαίνει σε ενοίκια και τρόφιμα.

Η κυβέρνηση μαζί με τα κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης εμπαίζουν και εξαπατούν τους συνταξιούχους για τις «αυξήσεις» που θα πάρουν από την 1/1/2023.

Δεν ανεχόμαστε μετά από 13 χρόνια περικοπών στις συντάξεις μας, τα δώρα, το ΕΚΑΣ, ότι θα βελτιωθεί η θέση μας με όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.

Δεν ανεχόμαστε να μην δίνονται τα αναδρομικά για το 11μηνο από την περικοπή των δώρων και των επικουρικών συντάξεων.

Είμαστε στο δρόμο του αγώνα γιατί ότι μέχρι σήμερα αποκρούσαμε, καθυστερήσαμε και πετύχαμε, οφείλεται στη δράση μας, διεκδικούμε στο ακέραιο το πλαίσιο των αιτημάτων μας:

  • Αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις τώρα. Κατώτερη σύνταξη στα 650 ευρώ από 384 ευρώ που είναι σήμερα.
  • Να εκδοθούν άμεσα οι συντάξεις μας κύριες και επικουρικές που καθυστερούν όπως επίσης και οι παράλληλες συντάξεις που οι συνάδελφοι τις περιμένουν 7 χρόνια.

ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ 2022, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΩΡΑ 10π.μ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΣΩΤΗΡΗΣ  ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Η Ανακοίνωση της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» σε PDF

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Ανακοίνωση του πλειοψηφούντα Συμβούλου Σωτήρη Ραυτόπουλου για τα αποτελέσματα των εκλογών (Απρίλη 2026) στην «ΕΝΟΤΗΤΑ»

Ανακοίνωση του πλειοψηφούντα Συμβούλου Σωτήρη Ραυτόπουλου για τα αποτελέσματα...

Δίκη για έγκλημα Τεμπών: Μήνυση κατά Καραμανλή από τον κατηγορούμενο επιθεωρητή του ΟΣΕ

Μήνυση κατά του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, για...

Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: Ενορχηστρωμένη καθυστέρηση και επιστροφή στο «ανθρώπινο λάθος»!

«Ο εμπαιγμός των συγγενών συνεχίζεται», τονίζει ο Σύλλογος Γυναικών Θυμάτων Τεμπών,...

Σύγκρουση τρένων στην Ινδονησία: 14 νεκροί και δεκάδες τραυματίες – Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται κοντά στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας, μετά τη σύγκρουση...