Με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής και εικαστικών δημιουργημάτων σιδηροδρομικών της Ομάδας Πολιτιστικής Δράσης της «Ενότητας»

Date:

Με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής και εικαστικών δημιουργημάτων σιδηροδρομικών της Ομάδας Πολιτιστικής Δράσης της «Ενότητας»

Την Πέμπτη  28 Μαρτίου έγιναν, με μεγάλη επιτυχία και μαζική προσέλευση, τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής και εικαστικών δημιουργημάτων σιδηροδρομικών της Ο.ΠΟ.Δ.Ενότητας, στον 9ο όροφο του κτιρίου του Ο.Σ.Ε. Καρόλου 1-3.

Πολλοί συνάδελφοι αλλά και φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πλαισίωσαν αυτή την εκδήλωση. Ο Πρόεδρος της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, Σωτήρης Ραυτόπουλος, απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, ενημέρωσε για την δημιουργία της Πολιτιστικής αυτής Ομάδας και έδωσε Αναμνηστικό Δίπλωμα Συμμετοχής στους καλλιτέχνες που με τα έργα τους βοήθησαν στην επιτυχή δημιουργία της εν λόγω έκθεσης.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε  από καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και το Σάββατο 30 Μαρτίου με ώρες λειτουργίας από τις 11:30 έως 17:00

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Το δίκτυο των τέως ΣΠΑΠ …ποδηλατόδρομος (του Γιάννη Παπαμιχαήλ)

Το δίκτυο των τέως ΣΠΑΠ ...ποδηλατόδρομος (του Γιάννη Παπαμιχαήλ*) Ζούμε...

Τέλος η ΓΑΙΑΟΣΕ – Νέος φορέας διαχείρισης τροχαίου υλικού η «Σιδηρόδρομοι Ελλάδος Μ.Α.Ε.»

Η κυβέρνηση μεταφέρει τη διαχείριση του τροχαίου υλικού –δηλαδή...

Τέμπη: Διακόπηκε για τις 30 Οκτωβρίου η δίκη για τα βίντεο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Την διακοπή για τις 30 Οκτωβρίου αποφάσισε το Μονομελές...