Νεκρός σε τροχαίο ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης

Date:

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 66χρονο έγινε χτες το μεσημέρι, στο 38,5 χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών- Σουνίου στο Λαγονήσι.

Θύμα είναι ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα έγινε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ο Κ. Χρυσάγης επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί, ενώ είχε συμμετοχή σε πλήθος υπηρεσιακών επιτροπών που είχαν διερευνήσει πρόσφατα και παλαιότερα σιδηροδρομικά συμβάντα όπως το δυστύχημα στο Άδενδρο και τη σύγκρουση αμαξοστοιχιών έξω από τη Λιβαδειά στη διάρκεια του χιονιά του Ιανουαρίου 2022.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» σε Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»...

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» – Σήμερα στη Λαμία

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»...

Όμιλος Ιταλικών Σιδηροδρόμων: Οι συνεχείς βλάβες μπορεί να οφείλονται σε σαμποτάζ

Ο Όμιλος Ιταλικός Σιδηροδρόμων υπέβαλε σήμερα αναφορά στις αρμόδιες...