Τέμπη: Συνέχεια στην ανακριτική διαδικασία με καταθέσεις σταθμαρχών

Date:

Συνεχίζεται το ανακριτικό έργο για την τραγωδία στα Τέμπη, με τις καταθέσεις τριών εν ενεργεία σταθμαρχών, οι οποίοι θεωρείται πως έχουν ειδικές γνώσεις επί του πως λειτουργούσε ο σιδηρόδρομος πριν το δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου.

Ένας εκ των μαρτύρων, σύμφωνα με την ΕΡΤ, εκτελεί χρέη Προϊσταμένου Επιθεώρησης, μετά την προφυλάκιση του Προϊσταμένου Επιθεώρησης που επέβλεπε το προσωπικό του σταθμού της Λάρισας τη νύχτα της τραγωδίας.

Παράλληλα, καταθέτει μία σταθμάρχης η οποία στο παρελθόν εργαζόταν στη βραδινή βάρδια στον σταθμό της Λάρισας, ενώ ο τρίτος μάρτυρας είναι σταθμάρχης που εργάζεται στον σταθμό της Λάρισας, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση.

Οι τρεις μάρτυρες αναμένεται με τις γνώσεις και την εμπειρία τους να φωτίσουν περεταίρω την υπόθεση.

Παράλληλα οι πραγματογνώμονες συνεχίζουν το έργο τους σε ό,τι αφορά τις συνθήκες του δυστυχήματος, με το πόρισμά τους να αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Διακοπή της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στο τμήμα Οινόη – Χαλκίδα λόγω πυρκαγιάς

Διακόπηκε από το μεσημέρι η σιδηροδρομική κυκλοφορία και η...

ΗΣΑΠ: Υπήρξαν προβλήματα στην κυκλοφορία από πτώση κλαδιών

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία της Γραμμής 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ),...

ΠΑΜΕ: 10 νεκροί εργαζόμενοι σε 8 μέρες

Οι αλλεπάλληλοι θάνατοι εργαζομένων στους χώρους δουλειάς τις τελευταίες...