Προαστιακός: Από σήμερα δρομολόγια λεωφορείων Πάτρα – Κιάτο

Date:

Επανέρχονται από σήμερα Πέμπτη 20/04/2023,  τα δρομολόγια λεωφορείων του Προαστιακού μεταξύ Κιάτου και Πάτρας, σύμφωνα με την Hellenic Train.

Καθημερινά θα πραγματοποιούνται 8 ζεύγη δρομολογίων, έτσι ώστε να γίνεται μετεπιβίβαση με τα δρομολόγια του Προαστιακού Αθήνα – Κιάτο.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται τα εξής δρομολόγια:

Από Πάτρα: 5:55, 7:55, 9:55, 11:55, 13:55, 15:55, 17:55, 19:55

Από Κιάτο: 7:35, 9:35, 11:35, 13:35, 15:35, 17:35, 19:35, 21:35

Επιπλέον, καταργούνται τα λεωφορειακά δρομολόγια Πάτρα – Αθήνα – Πάτρα της Hellenic Train.

Εξάλλου από τη Μεγάλη Παρασκευή επανήλθε μέρος των δρομολογίων του Προαστιακού στη γραμμή του Κιάτου και συγκεκριμένα 8 ζεύγη δρομολογίων, με αποτέλεσμα το δρομολόγιο Αθήνα – Κιάτο – Αθήνα να πραγματοποιείται πλέον ανά 2 ώρες, ενώ συνεχίζονται και τα δρομολόγια Αθήνα – Μέγαρα – Αθήνα (με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία που πραγματοποιούν το δρομολόγιο Μέγαρα – Κιάτο) τις ώρες κατά τις οποίες δεν υπάρχουν δρομολόγια προς Κιάτο.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Τέμπη: Σε νέες ημερομηνίες οι απολογίες 5 στελεχών του ΟΣΕ

Προθεσμία για να απολογηθούν για τις 19, 20 και...

Δραστηριότητες του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου Σιδηροδρομικών Νομού Αττικής (ΕΚΔΡΟΜΗ – ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ – ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ)

Δραστηριότητες του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου Σιδηροδρομικών Νομού Αττικής (ΕΚΔΡΟΜΗ...

Τέμπη: Ποιες παραβάσεις δείχνει το προκαταρκτικό πόρισμα της ΡΑΣ για την τραγωδία

Ελλιπή και κατά συνέπεια ανεπαρκή εκπαίδευση των σταθμαρχών που...

Τέμπη: Την Παρασκευή απολογούνται τα πέντε διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ

Την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι κλήθηκαν για απολογία...