Βουλή: Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές

Date:

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά, Πλεύση Ελευθερίας) από την κυβερνητική πλειοψηφία.

Στην ονομαστική ψηφοφορία, οι 158 βουλευτές της ΝΔ εμφάνισαν αρραγές μέτωπο και καταψήφισαν, ενώ μαζί τους συντάχθηκε και ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Κατσιβαρδάς (πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών»).

Στον αντίποδα, θετικά στην πρόταση τοποθετήθηκαν συνολικά 141 βουλευτές, που αποτελούν και το σύνολο της δύναμης των κομμάτων της αντιπολίτευσης καθώς και 3 ανεξάρτητοι βουλευτές (Χουρδάκη, Παπαϊωάννου και Φλώκος).

Υπενθυμίζεται, πως μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας, η αντιπολίτευση δεν μπορεί να καταθέσει νέα πριν την πάροδο 6 μηνών.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Δωρεάν είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους το Σάββατο 18 Απριλίου

Δωρεάν θα είναι η είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία...

e-ΕΦΚΑ: Προσωρινή διακοπή ηλεκτρονικών υπηρεσιών ασφάλισης

Με ανακοίνωση της η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ενημέρωσε πως...

Ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Μαΐου 2026

Ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Μαΐου 2026 Οι ημερομηνίες πληρωμής...

Τρένο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο στη γραμμή Λάρισα – Θεσσαλονίκη

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν οι επιβάτες τρένου λίγο πριν από...